Två nya LO´s

Idag har jag gjort klart 2 nya layouter. Fick ju två paket hem med grejer i, ett från Scrapit och det andra från Panduro. Från Panduro beställde jag bl.a en förvaringslåda där jag nu har lite bättre översikt av mina småplottriga grejer som knappar, blommor, band och annat. Har även varit en sväng till hobbybutiken i Örebro som är återförsäljare till Panduro och fick tag på ett paket med Etcetera softstamps som jag använt på mina senaste LO´s.

Det är svårt att få tid för sig själv med två småttingar hemma som så gärna vill prova att pussla som William sa idag,..han menar ju pyssla förstås. Tänkte att de får väl prova mina softstamps med lite akrylfärg och det gillade dem ju och stämplade två teckningar fulla med fina figurer och bokstäver. Den mest kreativa tiden för mig att scrappa är ju efter att John Blund varit här :)

Här är mina LO´s som handlar om Emmas gomoperation dagen innan och dagen vi åkte hem.