Taggad men inte på topp

Men så hur gick det på matchen då? I lördags var det ju innebandymatch för William. Spännande då de först låg under med tre mål, kom ikapp, men låg sedan under igen och det slutade med 4-7. Osis…
Under andra halvlek fick inte William spela något, kan ha berott på att han blev lite seg efter resan till och från Globen kvällen innan. Taggad men inte på topp om man säger så.

Innebandy

4 thoughts on “Taggad men inte på topp

1. Sorgligt när de inte vinner:-) men huvudsaken är ju att de kämpar..och har kul på vägen, även om en vinst då och då piggar upp!

Tack fina du för din peppande kommentar. Det värmer ska du veta!

kramar

2. Men… FICK han inte spela!? :-( Om han själv inte ville, så okej – men inte ska man som ledare/coach fullständigt bänka spelare i den åldern. Alla ska få vara med – även om alla kanske inte alltid får lika mycket speltid.

Synd att de inte lyckades få oavgjort iallafall när de kämpade så. Men nästa gång så!?! :-)

3. Förresten! ”Andra halvlek” – heter det inte perioder i innebandy?? :-) Och då antar jag att William fick spela två av tre perioder – tänkte först att han hade varit bänkad halva matchen, men riktigt så illa var det väl inte då? Hoppas jag! :-)

När vår son skulle börja spela innebandy (när han var 10-11 år) var vi och tittade på en match först, och efter två ”halvlekar” gick vi hem för vi trodde matchen var slut då. Vi var så inne på fotboll då, så vi inte tänkte en tanke på att laget skulle spela en tredje period också! ;-)