Studenten 2018

Studenten 2018 ägde rum 8 juni och vilken fullspäckad lycklig dag!

Kl 06 gick vi upp och förberedde allt. På med kostym och allt som hör till och snart därefter blev sonen hämtad för att bege sig till skolan. Nervös men såklart glad och förväntansfull.

student-2018

Stilig student 8 juni 2018

Därefter pyntade vi hemmet med björkris och en banderoll på framsidan av huset (den får ni se i nästa inlägg). En överraskning som han inte hade en aning om. Ej heller vad det skulle bli för foto på plakatet eller att vi valt en megastor heliumballong.

Alltså heliumballongen, som jag hämtade dagen innan, var ju felstavad! Vilket jag dumt nog inte kollade förrän jag kom hem. Blev så ledsen! Men de var snälla och fixade till det åt oss när vi åkte tillbaka med den. Hur som helst, en massa pynt och förberedelser hemmavid, och vid 12-tiden åkte vi mot skolan.

Studenten 2018 med konfetti och kortege

En oerhört varm dag, toppenfint väder! En stor scen med framträdanden och ackompanjerat utspring, som vi även kunde se på storbildsskärm ute på skolgården. Kl 13 skulle utspringet börja så vi väntade och väntade, försökte få skugga på heliumballongen så den inte skulle explodera. På plats 11 skulle sonens klass springa ut på scenen, av 22. Det är ju lite att hålla reda på för oss som väntar. Vi hade ett konfettirör, olika band med prylar som han skulle få, plakatet, ballong och ja ni förstår ju!

Alltså vilken glädje när de springer ut på scenen, jag får gåshud bara jag tänker på det. De strålar verkligen lycka, och jag försökte verkligen få så mycket som möjligt på bild från hela denna dag. Så ni kan se foton både här och på instagramkontot. Det blev kramkalas och konfetti i hettan.

”Sjung om studentens lyckliga dar”

Nybliven student

Heliumballongen höll i värmen

Bästa dagen!

Brother and sister

Väntar…

 

Efter ett tag blev det kortege, ett gäng varv i värmen under en timmes tid. Hög musik, konfetti överallt och glada rop från lyckliga studenter som tar ett stort kliv in i vuxenlivet! En fullspäckad minnesrik dag i deras liv, och vårt liv.

Blir tårögd, det har inte alltid varit en ”walk in the park” vilket livet inte alltid är. Men du tog dig igenom skolåren, och vi är så glada och stolta!

Hemmavid hade syster med familj anlänt, och jag tror jag visar mer från vår studentmottagning en annan dag.

studenten-2018

Glada studenter

 

Bilden nedan är från länets tidning NA, som hamnade på förstasidan vilket man kan förstå för det är en jättebra bild. Där i mitten med svarta solglasögon och konfettirör i handen skymtar man lite av vår lycklige son!

Källa Nerikes Allehanda