Valborg

Valborg redan, inte klokt vad hände och vart tog våren vägen. Här om dagen tänkte jag nästan ta mig på vinterjackan igen. Och om jag nu går ner till majbrasan med dottern så lär det nog bli så kanske. Men vi kanske inte går dit ens en gång, vi får se. Vi är själva i helgen då mannen och sonen är i Stockholm över helgen.

Nu gör vi oss i ordning för att dra ut på stan och gå runt i lite solsken, hör och häpna! Och vi ska väl shoppa lite smink och annat smått och gott. Tänkte på bio först, men vi struntar i det och utnyttjar det skapliga vädret idag. Har inte hunnit ut i skogen och fota sprickande knoppar än, det måste jag ju göra snart. Har ju en hel del annat för mig på kvällar efter jobb, men frisk luft behöver man ju också.

Har en rolig grej att berätta för er, men det blir i kommande inlägg. Måste ila, tjing!

valborg