Aloe Vera Gel – Botten upp för balans

Gokväll! Det var jättelänge sedan jag var med i fotoutmaningen hos Malin. Denna fredag är det ”botten upp” som är temat. Ingen tvekan om vad jag direkt kom att tänka på. Botten upp är något jag gör varje morgon och varje kväll numera. Och hur låter det i era öron nu egentligen. Men det är botten upp för balans i livet jag pratar om. En shot som bara gör gott, en shot med Aloe Vera Gel!

aloe vera gel

Att dricka Aloe Vera Gel ingår i min vardagsrutin

Ja, och så är det. Jag kan inte vara utan. Jag känner att jag mår gott av den. Min mage är i bättre balans än någonsin och min hud har fått mer lyster och mjukhet. Ni vet ungefär som när man har en fin solbränna och riktigt kan känna att huden mår bra. Vi får ju i oss D-vitamin av solen, och Aloe Veran innehåller en kombo av många bra näringsämnen. Hälsa inifrån och ut alltså. Klart man kan smörja och behandla med krämer på huden, men ibland behöver man få detta inifrån som jobbar sig ut i hud, hår och naglar.

 

Proteinupptaget ökar, du blir successivt piggare och får en gladare mage. Originalet har en aningen bitter smak, men ju mer du dricker det desto fräschare känns smaken. Det kan ju då bero på att den surhet/obalans du tidigare hade i din kropp blivit mer balanserad, och du tycker då inte längre att det smakar så bittert.

Man rekommenderar att dricka Aloe Vera-drycken under en 3-månadersperiod för att märka någon effekt eller resultat, beroende på vilken ålder vi är i och högst individuellt. Det fina är också att det är 3-månadersgaranti. Jag märkte skillnad redan efter ett par tre veckor och nu har jag druckit den i två månader.

Aloe Vera Gel är gjord på innerbladsgelén av ekologiskt odlad Aloe Vera. Odlas med växelbruk för att inte utarma jorden, för att få så mycket näring i plantan som möjligt. Växtvattnet innehåller 200 olika näringsämnen, och det finns 75 namngivna. Drycken är ljusgul till färgen, och innehåller 96% Aloe Vera fruktkött. Vitamin A, C, E, B12, mineraler (bl a zink, järn, krom), enzymer, aminosyror och antioxidanter. Eller antioxi-tant så förstår ni varför det är så bra att få i sig antioxidanter. Men sluta för all del inte att äta bär och annat gott.

Det finns tre olika drycker. Jag dricker helst originalet Aloe Vera Gel ”den gula dunken”. Den innehåller mest Aloe Vera 96%.
Aloe Berry Nectar med 91%, med tranbär och äpple, extra C-vitamin. Smakar sött.
Aloe Bits n Peaches 92%, solmogna persikor, fruktbitar av Aloe Vera. Väldigt söt.

4 thoughts on “Aloe Vera Gel – Botten upp för balans

  1. Det är väldigt populärt att dricka en hutt aloevera….jag har funderat länge på att testa ,men det har inte blivit av….Kanske dags nu :-)

  2. Pingback: Augusti |

Comments are closed.