Gooo´morron

Hur har ni det denna härliga söndagsmorgon? Här sov vi till 10, åt frukost och spelat yatzy med barnen. Jag har släpat fram symaskinen och tänkte sy likadant draperi som senast som ska täcka för sopsorteringen åt andra hållet i köket. Från diskbänkssidan sett.

Nu har jag sytt ena kanten på tyget och ska ta mig en kopp kaffe. Det är inte helt lätt det här och jag gör nog inte rätt enligt konstens alla regler men det var bli som det blir. Jag kanske ska googla lite…

2 thoughts on “Gooo´morron

  1. Jag har en bra söndag. Så härligt!

    Vi tar vårat ansvar för miljön och sopsorterar. Men vad sopor det blir. Plats har inte vi inomhus. Vi löste detta genom att köpa en dynlåda vilken är placerad utomhus. I dynlådan har vi lådor för plats, petflaslor, papper samt glas. Aluminium har vi plats för inomhus, under diskbänken. Det är en lösning som passar oss. Så nu vet du det :-) Jösses vad jag gick igpng på ditt inlägg :-)

    Ha det bäst!

    1. Vilken bra ide faktiskt att göra som ni, för det finns ju inte så mycket plats här inne heller och det fylls på direkt.

Comments are closed.