.:`Emma 7 år´:.

Glad 7-åring
(överexponerad bild)

Storebror mumsar

Hipp Hipp Hurra, Emmas dag idag! Nu är lilltjejen 7 år och vi har idag sjungit, fikat och öppnat presenter. Emma önskade sig chokladtårta, ingen grädde. Så jag gjorde en kladdkaka som blev väldigt god och så hade vi glass till det. Hade florsocker över kakan och jag hade ju tänkt göra ett hjärta efter en mall, eller rättare sagt så gjorde jag det…meeeen det blev inge bra!… I morse fick hon lite nya kläder att ha på sig till skolan, och ikväll en massa scrapbooking-grejer! Hon ville genast börja pyssla men det är ju skola imorgon så vi bestämde att ta det i helgen. Det kanske kan få fart på mitt scrappande också…mmm vem vet ;) William var så gullig också och gav henne sin äldre modell av digitalkamera som han fått av farfar, det tyckte hon var lite kul. Nu kan hon fota lite själv och när vi framkallat det kan hon scrappa med dem.
I helgen blir det bowlingkalas och det kommer bli jätteroligt!

One thought on “.:`Emma 7 år´:.

  1. grattis emmis,,,lade in en liten nalle på din dag,, hoppas du får se den.,.. kramiiis. hoppas du köper dig nåt fint för pengen. kram moster

Comments are closed.