Söt pärlhyacint

Denna! Så fin! Och, varför köpte jag bara en?…jaja jag har förevigat den ordentligt. Den är rolig att fotografera, söt och doftar så gott! Det är ju lökar och nu undrar jag om jag kan spara dessa och få de att växa igen nästa år? Jag vet att jag sparade förra årets pärlhyacintlökar, men hittar de inte, kanske råkat kasta dem då. De kanske måste ligga i jord?,…för det gjorde de nog inte. Nästa år vill jag ha pärlhyacint x 10 gärna, blåa är också fina!

Det blev ett litet fotosvep av pärlhyacinten, jag var i köket och på altanen. Vände, vred och flyttade för att få bra foton. Rätt bakgrund är viktigt att tänka på. Jag gillade ljuset från fönstret i bakgrunden, även skuggat ljus på altanen, men också att använda vår grafitgråa vägg i köket samt att fota ovanifrån mot en svart stol. Blev finfina effekter.

Ugglan som man ska ha värmeljus i fick jag av en lika söt kollega som tyvärr har lämnat oss och flyttat. Snyft! Vi hade avtackning för henne i veckan som var och förutom en gemensam present från alla, så hade vi närmast gjort en tavla åt henne. Vi kopierade helt sonika våra ansikten i kopieringsapparaten och det blev faktiskt ganska häftigt. En ram till det och lite ugglepresentpapper från Lagerhaus.

Tillbaka fick vi en varsin uggla!







 

One thought on “Söt pärlhyacint

Comments are closed.