Livstecken

Hallå från soffan! Nej, jag sitter egentligen bakom soffan för där är mitt skrivbord. Perfekt för då ser man inte alla fula sladdar och annat bös. Ja, det är min lilla skrivhörna nu för tiden, lite mer om det senare. Just nu tänkte jag försöka få ner ett litet inlägg och meddela att vi är vakna och livs levande, även fast bloggen har varit i viloläge denna veckan. Men som jag skrev tidigare så var det en hel del att stå i, och allt har gått bra!

Idag har jag även jobbat extra så det försvann ett par timmar av den här dagen. Men jag passade på att handla hem lite pensér, jord och pärlhyacint som jag fixade med när jag kom hem. Min basilika har fått lite större kruka och ny jord också. Sedan kom papps på en fika och så var det dags att laga middag och så rullar det på. Fast jag donade med något annat också innan jag började med maten, och som sagt mer om det i ett annat inlägg.

Nu en liten stund för mig själv här vid datorn, ett glas rött och kex med ost ska fram, i väntan på soffmys med familjen. Minus sonen då som är iväg och LAN:ar nu när det vankas påsklov. Lika bra att börja med en gång så han får tid att sova ikapp sedan. Men vi ska se Gladiatorerna med dottern, och jag kommer väl att skrika som vanligt när det blir så där spännande som det blir ibland.

Och sen vet ni, lite senare, utvisas dottern från tv-rummet för då…då! blir det ett nytt avsnitt av VIKINGS! My god! Kan knappt vänta. Trevlig lördag allihopen som är så snälla och kikar in hos mig. Stor kram!


2 thoughts on “Livstecken

Comments are closed.