Vårruset hellooo – fokus flöde flås

Så nu har kollegorna lyckats få med mig på Vårruset i vår stad, och det förvånar mig inte om vädret imorgon kommer braka loss med blixt och dunder med hällregn. Lika bra att jag tänker så, för då blir jag glad om det inte blir fulväder. Vi ska gå/jogga, vad är det nu då, typ 5 km med våra fina nummerlappar fladdrandes i vinden.

Så jag tänkte varför inte ta med lite ARGI+ åt kollegorna. En för laget och hälsan! ARGI+ är ju ett kosttillskott som du kan ta ca 45 min innan träning, vilket ger dig mindre mjölksyra och du får mer fokus, flöde och flås.

ARGI+

ARGI+

ARGI+ innehåller alltså aminosyra L-arginin, vitamin C och D, B6, B12 och folsyra. Frukt och bärextrakt, antioxidanter, blåbär, hallon, vindruvor och granatäpple. Sötad med björksocker. Den här burken på 300 gram räcker i cirka en månad när man använder den rekommenderade skopan en gång per dag.

Den är rätt så kul att blanda då den skiftar i färg från rosa, blå till rosa igen. Smakar riktigt gott! Efter ARGI+ kommer vi gå/jogga Vårruset på fem röda!

Plommonblom förbi sorgligt nog

Joho, så är det minsann. Alla fina plommonblom har nu fallit till marken i vind och regn. Jag gillar verkligen vårt plommonträd för det förgyller vår annars tråkiga framsida enormt. Särskilt i blomningstid. Såklart har jag varit framme med kameran, och här följer ett gäng plommonblom förevigat.

Granola på ett kick och produktprovning

Inte behöver man äta skräpmat inte. Jobbat hemifrån idag, och på lunchen bokstavligen slängde jag ihop en granola. Jag har tipsat om den crunchy granola förut vet jag. Den går väldigt fort att göra, på typ 5 minuter blandar du ihop alla ingredienser, skjuts in i ugnen på 150° i 20 min. Klart! Och så vansinnigt god, och doftar kanelbullar i hela huset.

Annars så testar jag många fantastiska produkter nu för tiden. Och jag kommer definitivt att tipsa er om dessa snarast möjligt. Dottern har även fått ett par favoriter också. Och så fortsätter jag dricka Aloe vera gel såklart! Kan inte sluta,..tror nästan att jag får höja till 2 shots om dagen dessutom. För det vet väl alla att aloe vera är bra för hälsan!?

 

granola

Crunchy Granola

/

En promenad bland blommande träd

En blåsig dag, tror bestämt att det var i torsdags när det var röd dag, gick jag en kort promenad med kameran. Fick till dessa fina på blommande körsbärsträd. Magiskt vackert! Man kan nog inte få nog av att fota körsbärsträd!

 

Nu är det lördag kväll. Jag har jobbat idag och när jag kom hem har jag städat huset lite grann. Kidsen har umgåtts med kompisar men är nu hemma igen. Jag och mannen plöjer igenom ”Inför Eurovision” och skriver ner våra favoritländer inför nästa vecka. I topp ligger, ja förutom Sverige, Island! Tokgillar den låten!

Altanbygget och zucchiniplantan

För ett par veckor sedan började vi riva vår gamla altan. Gammalt behövde bytas ut för att hålla längre. Så bort med gammalt och in med nytt, och när vi ändå håller på varför inte göra den större. För tillfället känns det som att det kommer bli ett gigantiskt dansgolv till midsommardansen, men jag tror det blir alldeles lagom när altanglas och annat är på plats.

I sovrumsfönstret hade jag en egenodlad zucciniplanta, på väg att blomma ut! Och de behöver ju stor plats såna där gurkor, så vad gör jag, planterar ut den förstås,…och glömmer bort den. Antingen fick den för lite vatten eller så har det varit kyligt under nätterna. Så synd så det är inte klokt! Nu är den alldeles vissen och skruttig,..jaha.

Helgen med inspirationsdag och vänner

Jo men jag har ju varit lite osynlig senaste veckan. Och helgen for förbi med en massa roligheter som jag var på när jag var iväg till Stockholm. Hälsade på vänner i Sorunda, syrran i Vendelsö och så var vi iväg på inspirationsdag i Täby också. Inspirationsdag med Forever Living vars produkter jag är återförsäljare av.

Jag tog med mig syrran och en före detta granne till mig från när vi bodde utanför Stockholm. Tillsammans hade vi det skoj, fick massor av inspiration av duktiga föreläsare, och träffade andra bloggerskor.

 

C9 Forever Fit på nio dagar – erbjudande

Long time no see! Och för att kompensera er så har jag ett litet erbjudande till den som känner för det. I den här spännande C9-boxen finns produkter som hjälper dig få en kickstart på ett hälsosammare liv. Du kanske känner att du liksom inte kommer igång och det är vad C9 hjälper dig med. På nio dagar!

En vän till mig använde C9 och förlorade totalt 15 cm i omfång. I paketet finns 2 st Aloe Vera Gel x 2, Ultra Chocolate x 1 (eller vanilj), Fiber x 1, Therm x 1. Du får också med handbok och måttband. Den ska vara väldigt lätt att följa dag för dag och ger tips på vad du bör äta.

Så känner ni för att kickstarta inför solsemestern med buller och bång, rensa kroppen på allt dåligt och in med ny energi så är det här grejen för dig!

Mitt erbjudande är att den första som beställer C9 F.I.T får den för 25% av ordinarie pris (1375 kr).

Den andra som beställer får boxen för 15% av ordinarie pris.

Den tredje för 5%.

Här hos Pernilla kan ni läsa om hur det gick för henne när hon använde C9!

C9-boxen….på väg hem till dig!?

 

Mindre blogga mera minne

Vilken konstig rubrik,…men gokväll! Äntligen lyckades jag på något mystiskt sätt ta mig in i bloggen för att kunna skriva ett inlägg. Jag vet inte vad som hänt riktigt. Antingen är det något plugin eller tema som spökar, eller så är det så att jag nått toppen av vad majamyra.se klarar av. Så kanske att jag måste uppgradera så jag får mer minne.

Men så är det ju det där med att bloggen inte öppnas i vissa webbläsare. Så fruktansvärt irriterande och jag känner mig helt låst. Får väl prova byta tema, om det går att komma in där utan att få ett error-meddelande.

Jag har inaktiverat ett par plugins och avinstallerat olika teman som jag ändå inte använder. Jag provar publicera en bild här nu så får vi se. Tjing!

Penséer

Långsträckt katt

Men jag måste ju bara visa er Tussebus högt upp i vårt gamla körsbärsträd på tomten. Lekandes med några grenar och det såg ju bara för roligt ut. Dottern fick till den här fina bilden. Och så var jag ju tvungen att zooma in sötnöten också.

Tusse – ”The King of The World”!

T U S S E

Annars så tog jag en kort promenad igår och zoomade in några vitsippor i vitsippeland. Plockade med en liten bukett hem också.

Obs! Min blogg krånglar big time nu för tiden. Försöker få hjälp av supporten så får vi se. Just nu publiceras det här via mobilen, då jag inte ens kan logga in på bloggen.

Saturday inspo med hårfärg och enkelhet

Gokväll denna härliga lördag! Kände att jag ville visa er lite outfits och haircolors. Diggar starkt hårfärgen på den här tjejen, samt den avslappnande stilen med enkel vit tisha eller skjorta. Kanske aningen ljusare färg, men jag tycker väldigt mycket om när håret är lite så där i en kall nyans, blandar sig fint med några gråa skulle jag tro.

Och så fick en liten blåmes plats i mitt lilla collage också. Den här bilden tog jag för ett par veckor sedan egentligen, men den passar ju faktiskt in idag med. För igår snöade det! Det regnade hela långa dagen, snön föll, kallt och ja brrr. Idag har det i alla fall varit uppehåll, och till och med lite sol för en minut.

Hos oss pågår altanbygge så det är lite rörigt. Fått lite hjälp av en vän från Sthlm också så det händer något. Apropå Sthlm så ska vi iväg dit nästa helg på en massa skojigheter. Undrar om jag skulle släpa mig till frisören innan, eller om det får vänta en månad till.

Happy saturday friends!

hårfärg

Källa: Pinterest