Body toning som hemmabehandling

Body toning som hemmabehandling, vilken lyx! Bara ta fram när man vill ha lite spa-känsla i vardagen. Få lite egentid. Aloe Body Toning Kit är en behandling som hjälper din hud att bli fastare och spänstigare, och samtidigt kan den minska uppkomsten av celluliter.

Denna snygga svarta box innehåller ett välgörande body toning-kit. Utvalda örtextrakt och andra ämnen är dina hemliga vapen i kampen mot celluliter. Uppstramande, mjukgörande och vitaliserande för huden med välgörande blandning av örter. Det finns många orsaker till att man får celluliter ”apelsinhud”. Bidragande faktorer kan vara ohälsosam kost, hormonell obalans, höga halter av östrogen eller dålig cirkulation.

Behandling med plastfolie kan göras två eller tre gånger den första veckan för att sedan användas mer sällan de följande veckorna. Det är helt normalt om du känner dig törstig efter behandlingen, eftersom du har förlorat vatten. Drick rikligt med vatten, inte bara när du behandlar, utan varje dag som ett led i en sund livsstil.

Gillar du hudvård så är detta för dig. Skäm bort dig själv med en hemmabehandling som får dig i trim.

Aloe Body Toning Kit

aloe body toning kit

Välgörande body toning

Självklart har jag testat och det var ljuvligt! Kommer absolut göra detta flera gånger och jag har hört att boxen kan räcka till cirka 12 behandlingar, vilket förstås är helt beroende på hur mycket man använder utav det och var på kroppen du använder det.

Jag och min assistent (läs tonårsdottern) inredde vår inglasade altan lite mysigt för att få lite spa-känsla. Tog före- och efterbilder och sedan började jag den enkla proceduren.

Mitt resultat:
Totalt 4 cm!, alltså 2 cm kring låren och 2 cm runt stussen. Jag är nöjd, och fick mig en härlig egentid som är värt mycket. Jag har inte så jättemycket celluliter om jag inte klämmer fram några, så där har jag svårt att ha någon åsikt än. Men jag vet en vän till mig som berättade att hennes bristningar i huden inte var lika tydliga längre. Jag har inte direkt några bristningar heller.

Hemmabehandling

Ja det är ju inte Tusse som ska få behandling, men dottern tyckte att han skulle ligga där en sekund men han sniffade lite och gick därifrån. Body toning används på armar, lår och mage. Tog några förebilder och sedan bestämde jag mig för att prova body toning på låren och stussen.

  1. Först rengör jag mig med Aloe Bath Gelée och skrubbar med loofahsvampen för att avlägsna döda hudceller. Den var riktigt skön att skrubba med och geléen doftar friskt och lite marint med utvalda örtextrakt från murgröna, älgört, skogsklematis och åkerfräken samt extrakt från blåstång. Aloe vera som bas.aloebodytoningkit-002
  2. Efter att jag sköljt av mig så var det dags att mäta. Det gör man precis som man vill, det kan vara kul att se vad som händer, även om det inte sker underverk på en gång. Tålamod vänner. Jag ritade små streck på huden så jag vet var jag ska mäta efteråt.Testa Aloe Body Toner dagen innan för att se om någon reaktion uppstår. Smörj in rikligt och massera och klappa huden där du skall göra behandlingen, i mitt fall lår och stuss, så att blodcirkulationen kommer igång. Tvätta händerna noga efteråt.Body toner är uppstramande och gör huden spänstig samt fuktighetsbevarande med kanelolja, spansk peppar och utvalda örter som murgröna, älgört, skogsklematis och åkerfräken. Dessutom ingår extrakt från tång och en bas av Aloe vera.  Lugnar, vårdar och hjälper till att släta ut huden.
  3. aloebodytoningkit-003 Linda in där du smort in med plastfolie som medföljer i kitet, två varv är helt okej. Nu är det dags att lägga sig bekvämt i en timme med en varm filt över sig. Dottern serverade mig ett glas med isvatten och jordgubbar. Det är viktigt att dricka mycket under och efter en sådan behandling.Efter cirka 30 – 40 minuter började det kännas riktigt varmt om lår och stuss, en brännande varm känsla och det pirrade i huden. Det är helt normalt. När en timme gått är det dags att klippa bort plastfolien och smörja in den överblivna krämen om det finns kvar.
    Sedan tog jag mått igen och fotade efterbilder.
  4. Mellan foliebehandlingarna smörjer du in dig med Aloe Body Conditioning Creme över hela kroppen för att få len hud med härlig lyster. Du kan också använda den samtidigt med Aloe Body Toner, på den hud som du inte lindat med folie (plastfolien ska bara användas på överarmar, buk och lår). En uppmjukande kräm som doftar kryddig kanel med utvalda örtextrakt och fuktighetsbevarande ämnen som allantoin, kollagen och elastin. Aloe vera som bas. Den är effektiv som massagekräm och kan också användas för att bearbeta huden på lår och höfter eller på andra ställen på kroppen där du inte kan använda plastfolien.Behandling med plastfolie kan göras 2 – 3 gånger den första veckan för att sedan användas mer sällan de följande veckorna.Observera
    Använd inte Aloe Body Toning Kit om du är gravid eller nyligen opererats, eller om du har medicinska problem, t ex med hjärtat. Vet du om att du är allergisk är det bra att testa på en liten del av huden innan du använder produkten.

Är du nyfiken på Aloe Body Toning Kit och vill du veta mer?
Jag kollar min e-mail regelbundet. Hör av er till mig om ni har några frågor.

Emma Nyström har provat body toning kit och säger;
”Alltså jag är så positivt överraskad. Testade aloe body toning kit tidigare idag – armar, mage och lår – och förlorade 7 cm på första behandlingen. Alltså SJU (!!) centimeter. Hur är det ens möjligt? Huden känns slätare och bristningarna syns inte lika tydligt.

Vill du veta mera om C9?

För absolut bästa kickstart mot en ny livsstil och bättre matvanor, så har ni C9-boxen. Använd Aloe Body toning Kit som en extra touch efteråt, och se det som ett komplement till en bra kost.
För en mer hållbar ny hälsosam livsstil fortsätt med F1 och/eller F2.

C9 – detta populära smarta kickstart-program komplett med handbok, kosttillskott, kostråd och träning har hjälpt många på rätt väg till en ny livsstil. Få det bästa förutsättningarna. Tveka inte att investera i dig själv, hör av dig för mer information om C9 kickstart!

Foto på canvasduk av eget foto

Foto på canvasduk satt jag och slösurfade på altan igår, och under tiden gjorde jag en hemmabehandling. En behandling som tonar kroppen. Jag kommer att berätta mer om det för er i ett annat inlägg. Har haft en assistent med mig, min dotter, som hjälpt mig att fotografera och serverat mig vatten. Under tiden som krämerna gjorde sin verkan satt jag och slösurfade runt lite på olika fotobloggar.

En del kan verkligen fånga känslan i en bild. Just svartvita foton lockar mig mest och vissa foton gör sig bättre som just svartvita. Jag har då och då lyckats få till, i mina ögon sett, bra fotografier som jag skulle kunna tänka mig att framkalla. Det händer att jag gör det, kanske i ett litet större format som jag ramar in, men det var länge sedan nu.

Foto på canvasduk – sätt din egen konst på väggarna

Visst är det mer personligt och intressant med egen konst på väggarna? Det tycker jag i alla fall och det finns en del yta att hänga på här hemma, även tavlor att byta ut också. Något som jag inte provat är att framkalla ett fotokollage i form av canvas från egna bilder. Svårt att välja företag också känner jag och uppskattar jämförelsesajten.

Bilden på min familj i Fuerteventura skulle kunna passa, synd bara att jag inte fick med alla tre skuggorna. Som kattägare så kan jag även tänka mig fotot nedan på Tusse. Sidan jag länkar till är ju ypperlig till att välja var jag ska framkalla bilden, men som sagt jag har ju inte framkallat canvastavla förut så nu undrar jag om ni kan tipsa mig.

Har ni framkallat canvasduk via några av dessa företag som man kan välja på via länken? Har ni varit nöjda med resultatet?

foto på canvasduk

Fuerteventura september 2015

foto på canvasduk

Tusse – The model

En spännande box

Ikväll har jag provat innehållet i denna spännande svarta box. Innehållet ger dig härliga hemmabehandlingar med välgörande örter, hjälper din hud bli fastare och spänstigare. Men mer om det i ett annat inlägg.

Jobbade hemifrån idag och det har varit supervarmt och skönt ute. På både lunch och rast var det så skönt att ligga i solstolen och värma sig. Men imorgon är det tillbaka till arbetsplatsen som gäller och på lunchen tar vi en sväng ner till gymmet.

En spännande box

Körkortsfrågor online

Körkortsfrågor online och i boken är vad som gäller hemma hos oss nu. Öva inför teoriprov är något man får vara med om med en tonårsson på 16 år hemma. Och det blir numera en hel del övningskörning. Tänk att vår första plutt sitter och kör bil! I början är det såklart lite sådär med att hålla ordning på växlarna och åtskilliga motorstopp, men det går bättre för varje gång. Jag minns ju själv hur svårt jag tyckte det var att lära sig växla.

Nu är ju inte tonårssonen riktigt där än att han behöver plugga körkortsfrågor till bilkörkort, men när det väl är dags så finns det körkortsfrågor och videolektioner på nätet att få hjälp av. Jag tror på en kombo av att läsa boken samt att träna körkortsfrågor online, perfekt att det också finns videolektioner.

Däremot har tonårssonen nu inför sommarlovet tagit fram AM-boken igen för att ge moppekortet en chans till. Så det har senaste dagarna sett ut som på bilderna, och till och med somnat med boken över sig men det fick jag ingen bild på. Dock gick inte teoriprovet så bra idag, men det blir en ny chans nästa måndag. Bara på det igen, och inte ge upp. Snart susar han iväg med vinden i håret. Fast inte riktigt för han måste ju ha hjälm förstås.

körkortsfrågor

körkortsfrågor

Syrener i vas sprider sin doft

Syrener sprider sin doft,…mmm-m vilken härlig helg, ömsom sol ömsom regn. Lite ledigt, lite jobb. Umgåtts med familjen, kikat på film, grillat gott och bara varit. Inga måsten. Vilken härlig tid det är nu. Idag är det jättevarmt i luften, kvavt och lite regnstänk då och då. Har lite svårt att glädja mig ibland bara, men försöker se ljust på allting och tar en dag i taget. Man måste låta sig stanna upp ibland och bara leva i nuet. Tänk att något så enkelt kan vara så svårt ibland.

Syrenhäcken har börjat blomma, och jag knipsade av en kvist syrener och satte i vas. Doftar ljuvligt på hela altanen nu där de står på bordet. I trädgården håller dottern igång och hjular och står på händer. Övar och övar, ger sig aldrig och till slut lyckas hon för en stund. Sötloppan!

Tonårssonen har pluggat moppekort hela helgen, yes här skall det skrivas igen för 4:e gången gillt. Vi håller alla tummar och tår nu!

Ikväll blir det hockey-final i VM mellan Canada och Finland, kan ju bli intressant! Det har ju börjat precis nu. Vi ska dippa morötter och äta popcorn. Tur att man har grannar som kan rycka in när man märker att precis alla morötter mjuknat, och kan bistå med en påse. Tjingeling!

syrener

Syrenkvist i vas

Yay!

syrener

Syrendoft!

syrener

Syrener

Odla grönsaker i konservburk och pallkrage

Odla grönsaker i konservburk kan ju bli lite svårt, men till att börja med förodla inomhus innan utplantering går väl alldeles utmärkt. Eller? Än så länge har det inte kommit upp något just i den burken, men det kan ju bero på vad som helst. Fröet kanske hamnade för långt ner i jorden till exempel. Dessutom så minns jag inte vad jag stoppade ner i exakt just den konservburken med oliver på. Kan ha varit zucchini. Stoppade även ner ruccola och rädisor i andra små krukor jag hittade, tror att det är dessa som kikat upp ur jorden nu.

Jag fick en massa fina fröpåsar av kollegan så nu måste vi snart fixa till ett par pallkragar för odling här hemma. De vi har nu har ruttnat sönder. De nya ska jag flytta närmare huset så jag inte glömmer bort att vattna, eller glömmer bort att äta dem.

Nedan ser ni sojaböna, pak choi, spenat, grönkål och brysselkål. Grönare än så kan det inte bli. Wow, vad gott det ska bli att äta allt detta sedan. Jag hoppas jag lyckas odla fram något bara. Spenaten är en sort som heter ”Viking” så det ska väl banne mig växa så det knakar..haha

odla grönsaker

 

odla grönsaker

 

odla grönsaker

 

fröpåsar

Blommande träd på ängen

Blommande träd fick jag och dottern fotografera Ikväll när vi tog en promenad upp till ängen. Där blommar det för fullt både i körsbärsträd och äppelträd. Otroligt vackert. En del bilder fick bli lite mörka, tycker de blev fina också på sitt sätt. En fick bli svartvit också, kul att leka med foton ibland. Minns ni fågelboet jag fotade, koltrastar var det nog. Nu är boet tomt redan, inte klokt vad fort de växer upp fågelungarna.

Hockeymatchen var ju inte sådär jättekul att se på då Sverige förlorade mot Ryssland. Men vi får hoppas det går bättre mot Kanada på torsdag, yay!

blommande träd

Djurprint och rensa i röran

Djurprint så som små diskreta fåglar, eller stora, som kryllar över plagget är något jag är svag för.

Rensa i röran är snart ett måste. Först och främst i garderoben. Även bland handväskorna såg jag, de är lite slitna och ganska trista nu. En helt ny garderob skulle inte heller vara så dumt egentligen men det får bli lite längre fram. Har ni också garderoben full med en massa annat bös som bara ligger? Jag har en förmåga att spara på vissa skokartonger, som jag sedan fyller med annat som jag kanske egentligen inte behöver spara. Det hänger också säsongsjackor och typ barnens dopklänning i en klädpåse där inne. Så ni må tro att det är trångt.

Djurprint fångar ögat

Kikat lite på linnen och ögonen fastnade direkt på ett så sött linne med fåglar på. Gillar skärningen i ryggen och fågelmotivet. Har lite noja på kläder med djurprint tror jag. Det är ett sånt plagg som man inte kan sluta tänka på, enligt mig.

Något annat som jag suktat efter ett tag är sneakers från New Balance, och en ny väska. Dessa föll mig i smaken. Verkar vara poppis med New Balance-sneakers nu. Har ingen aning om de är sköna eller bra på något vis. Men de ser onekligen bekväma ut.

Har ni ett par sneakers av märket New Balance? Och gillar ni djurprint på kläder som jag gör?

djurprint

Linne Yayoboc
Sneakers New Balance
Väska David Jones

Enkel nyttig frukost denna söndag

Här kommer ett sent morgoninlägg. För det är inte alls morgon längre utan snarare eftermiddag och regnet öser fortfarande ner. Var ut i trädgården en sväng och rev lite i rabatten, kallt,…brr!

Eurovision-final igår! Vad tycker ni om vinnaren Ukraina? Låten är riktigt bra tycker jag och Jamala är en fantastiskt sångerska och hon framför låten riktigt bra och känslosamt. Man blir lite sorgsen av den bara, och själv hoppades jag på Australien eller Litauen, eller Sverige såklart.

I trädgården har mina odlingslådor ruttnat sönder med åren så jag funderar på att ordna nya innan jag planterar ut mina små förodlingskrukor jag lyckats få till inne. Kollegan har varit snäll och beställt fler fröer, bland annat gröna sojabönor och spenat så det ska bli kul att få ner i jorden. Men dock i ett par nya sjyssta fräscha odlingslådor. Får se till att fixa till det snart. Dessutom vill jag flytta dem närmare huset för det händer faktiskt att jag glömmer bort att vattna. Så närmare där jag har bättre översyn på plantagen. Månskensbonde som jag är.

Hur som helst, vad gott det är med frukost på helgerna! Familjemys till max med en massa gottgott. Har även gjort ny granola. På bild ser ni dock annat ihopplock som inte är rostat i ugn, men lika gott för det. Ungefär som mantarvadmanhar-müsli typ. Gott och lätt att slänga ihop.

 

breakfast-3

 

breakfast-4

 

breakfast-5

Enkelt och gott för kropp

Familjemys och blöta katter

Familjemys i soffan snart när det är dags för Eurovision-final! Vi får se om det blir jag och mannen eller om tonåringar vill vara med.

Tussebus så trötter på köksbordet. Herregud vad kallt det är ute och regnet fortsätter ösa ner. In kommer Tusseludden blöt. Han är full med fästingar stackaren och de är svåra att få bort. Gav båda katterna en varsin boost med lösning i nacken som ska hjälpa mot fästingar och loppor.

Zoomade in Tusse och ett par blomsters i vas som jag tog från rabatten. Har precis ätit middag och inväntar Eurovision. Hade varit grymt att vara där, men vi får njuta av folkfesten hemifrån soffan. Nu ska jag plocka fram vårt fruktfat, grönsaker och dip, dadelbollar och en massa annat gott! Trevlig kväll alla rara!

Bilderna är klickbara och bildspel öppnas i större upplösning.

Tusse

Tussebus

tusseboy-2

Tröttis

tusseboy-3

Små blomsters från rabatten