Hemklickat

Hemklickat från H&M och jag hoppas det hinner komma fram innan jag drar iväg på semester. Vi åker ju utomlands snart, planerat sedan länge. Så jag behövde ett par solglasögon och lite annat. Tishan med Ramones var ju bara ett måste, ett riktigt kultband dem där amerikanska punkrockarna.

Något som jag fått upp ögonen för är kläder som matchar i samma ton. Som exempelvis här med tishan i naturvit och kjolen i gråbeige. Typ en hel outfit från topp till tå i samma färg, beige till ljusbeige, mullvad till brun. Typ så.

Jag läste att svart, svart svart och rutigt är väldigt trendigt i höst! Fransar och silver. Cutouts. Punkrock. Kreativ styling, glöm alla regler, och så mycket mer.
Vilken tur jag har då, halva garderoben är ju svart. Dags att rota fram mina Dr Martens kängor!
Men först en liten vacation till varmare breddgrader. Jag bryr mig inte så mycket om vad som är trendigt och inte, jag slänger på mig det jag gillar. Men självklart blir man ju lite påverkad, och med tiden kan jag börja vänja mig vid något som jag aldrig trodde jag skulle använda. Rött, till exempel som också är på gång, nä, det är inte min färg.

hemklickat
H&M

Jag har också fyndat ett par byxor på BikBok. Ingen modell jag vanligtvis använder, men tyckte ändå de var fina på något vis. Redan fått hem byxorna som är en typ av paper bag-modell. Supersköna och fladdriga med hög midja. Kan bli snyggt med ett vitt tajt linne.

Det blev även ett par nya skor till jobbet då jag slitit ut mina Skechers. Valde ett par Nike från Zalando, och väntar på att få hem dem.

BikBok
Nike

2 thoughts on “Hemklickat

  1. Hösten för med sig lite tankar om nytt i kläd/sko väg o du har ju klickat hem snygga saker :) själv har jag oxå klickat hem lite av var :) var bär resan av då?

Comments are closed.