Nashville Stories rödvin

Naschville Stories ett bra rödvin från Kalifornien av Jill Johnson, som passar till grillat! Särskilt om man som jag gillar Zinfandel, men det är även Petite Sirah, Tannat, Teroldego. Den har smak av björnbär, plommon, vanilj, smörkola och integrerade toner av fat passar det både perfekt till grillat, och som sällskapsvin. Den har fått bra omdömen hos Vinguiden.

Nashville Stories av Jill Johnson

Vi avnjöt detta vin till helgrillad fläskfilé, banan inlindad i bacon, ugnsrostad sötpotatis med fetaoströra. Tycker det passade bra! Som sagt jag gillar ju Zinfandel, fylliga viner, och jag tycker nog att denna når nästan upp till min favvo The Grand Zin. Jag hade inte riktigt läst på att den har Zinfandel-druvorna i sig, utan när jag såg etiketten och Jills namn så bara måste jag prova kände jag. Ni vet ju hur jag är,..handlar med ögat haha!

Så nästa gång vill jag nog prova Orin Swift Papillon bara för att etiketten är mäktig, och att den innehåller mörka plommon, fänkål och svarta vinbär. Inga druvor från Zinfandel dock, men jag tror nog den kan falla mig i smaken, vi får se.

nashville stories
Jill Johnson ”Nashville Stories”

Den här helgen har jag fixat och grejat här hemma. I vårt så kallade gästrum har jag numera mitt kontor, ihop med gymmet. Innan har jag haft det bakom soffan i vardagsrummet, lite trångt. Det blir trångt även i gästrummet, men det finns inga stora rum i vårt hus. Får vi främmande så har vi uppblåsbar säng eller soffa att erbjuda. Det är viktigt för mig att jag kan använda gymmet, och har en bra plats för mitt kontor. Så nu har jag allt i ett rum numera. Ska få upp lite tavlor och hyllor bara så kan jag visa lite här efter det.

Annars har det varit lite oväder både här hos oss, men även långt bort i kring har vi sett natten som var när himlen sken upp av blixtarna. Vaknade vid 3-tiden och kunde inte somna om, var orolig att det skulle komma hitåt. Verkade vara ett ordentligt oväder eftersom vi hörde åskan ända hit.

Det blev även en cykeltur, och jag har ju inte cyklat på flera år. Fick en gammal cykel av svärfar. Lite övningskörning med dottern också, och handlade på vägen hem lite höstblommor som jag planterat.
Jag hoppas ni har haft en fin helg vänner!

rödvin