Ordning och reda

Ordning och reda är viktigt, för att slippa byggkaos. Exempelvis när det renoveras i vår campingbil. Det är grejer överallt! Skruvar, tumstockar, mejslar och ja allt! Jag har tänkt många gånger att det vore väldans bra med ordentliga arbetskläder, och det hittar man hos engelbert strauss. De ser inte bara bekväma och praktiska ut, utan även lite stylish! Bättre att slita ut dem istället för sina vanliga kläder, och inte minst för att hålla ordning. Det krävs alltså praktiska arbetskläder, där du kan plocka på dig de vanligaste verktygen.

Ordning och reda med praktiska arbetskläder

Jag såg en sån här fiffig grej som jag själv skulle kunna tänka mig. Både till mig själv och till maken. En worker-väska! Eller varför inte två! Två var, ännu bättre. Då skulle jag/vi slippa allt spring för att hämta diverse verktyg. Inte för att jag kanske snickrar så ofta, typ aldrig. Men jag skulle däremot kunna ha användning av en worker-väska vid vanlig städning. Bara att hänga på sig ett gäng preppade trasor och feja runt från rum till rum. Inte springa fram och tillbaka för att skölja ur trasan hit och dit. Tänk er också allt plock jag skulle få plats med i en skruv- och spikväska. Hur ofta går man inte och plockar på sig smågrejer som liksom ska till olika platser. Du får ju inte plats med speciellt mycket i två händer. En skruvväska fixar det ju lätt!

Det här kan bli en riktigt bra present också när jag tänker efter. Senast igår satt jag och maken i vår campingbil som vi renoverar. Det skulle skruvas upp en hylla. Ser ju dock ganska snabbt att skruvarna han valt är för långa! Har du inga fler skruv att välja på sa jag. Så han får minsann lunka iväg och leta lite till, och hittar ju det. Men tänk då om han hade haft en skruv- och spikväska!

Kikade även lite på nätet efter olika tips och tricks. Fann de bästa tipsen hur du håller ordning! Det här är ju bra att ha i åtanke även i vår lilla campingbil. Var sak har sin plats, superviktigt! Slutsumman av detta är ju, ”jobba smartare, inte svårare”!.

praktiska arbetskläder
Ordning och reda med praktiska arbetskläder – worker-väska
ordning och reda