Trädgårdsfix och altanhäng

Trädgårdsfix med allt vad det innebär. Vi hade bestämt med vår granne att kapa ner syrenhäcken ordentligt i år. Så det har vi pysslat med denna söndag. Swish swosh så var den nere,…nä inte riktigt så fort. Det tog ett par timmar och nu ligger det två jättehögar med syrenris på gräsmattan. Kan ju bli ett bidrag till majbrasan skulle jag tro.

Igår var jag och dottern iväg till Kvarntorpstrappan och gick 427 trappsteg upp x 2, och lika många steg ner igen. Börjar känna mig lite mör i vaderna nu efter både trappan och trädgårdsfix.

I övrigt börjar det bli väldigt mycket altanhäng nu när våren är på ingång. Otroligt mysigt att ta en fika där när det fortfarande blåser kalla vårvindar ute. På bild ser ni Sotis sova på en av våra nya stolar jag fyndade på Jotex. De passar jättebra till bordet som vi också fyndade, fast på en Ica-butik i Rönneshytta.

Nu är det kväller och vi inväntar Robinson på TV. Kikade ut på altan för en stund sen och fick syn på en nyvaken Sotis. Han ser ju så otroligt söt ut så där helt nyvaken, väldigt nyvaken och ”inte helt orienterad-looken”. Hann ju till och med hämta systemkameran och han såg fortfarande lika snopen ut. Gammelkatten <3

trädgårdsfix
Nyvaken Sotis
altanhäng
Väääldigt nyvaken Sotis