Påskhelgen levererar

Påskhelgen levererar finväder! Såg precis på nyheterna och det utlovas värme!! Nästan upp emot 20 plusgrader minsann. Idag har vi haft 16 grader, ljuvligt skönt inte sant!? Lite ledighet är ju inte fel heller. En jobbdag kvar och tyvärr jobbar jag till 17 på skärtorsdagen men inget att göra åt. Plus att jag satte upp mig på jobb även annandag påsk. Men hur som helst så ska jag resten av tiden försöka vila den här påskhelgen. Jag har lätt att bli lite vårtrött.

Därför är det bra att säsong 8 av Game of Thrones börjat, så jag kan krypa ner i soffan och se nya spännande avsnitt av den sista säsongen. Dock har bara ett avsnitt släppts, men vi har sparat på det och inväntar några fler avsnitt. Eller så kan vi inte hålla oss och bränner av det avsnittet i helgen.

Till påsken brukar vi fixa lite gott att äta, som så många andra, ägg, sill och lax och mycket mera. Genom åren har jag provat många nya goda recept, här är ett recept på laxtårta., som jag tyckte om. Resten av familjen är inte så förtjusta i lax och sill, plus att vi inte kommer få hem gäster, så i år blir det ganska avskalat när det gäller sånt.

påskhelgen
Glad påsk! Happy Easter!
Bildkälla: Pinterest

Nu ska jag plocka fram ”påsklådan” och se om jag har några fjädrar och grejs att ställa fram. Om man nu inte är så där supertraditionell till påsken så kan man alltid kika in lite roliga prylar att förgylla vardagen med. Och om man som jag är ett GOT-fan så skulle ju ett kläckande drakägg vara en rolig pryl till påsken!

Jag hoppas ni alla får en underbar påskhelg!

One thought on “Påskhelgen levererar

Comments are closed.