Golden lion och post-its

Golden lion, en ny detalj i hemmet. För någon vecka sedan fick jag hem ett paket jag klickade hem från nätet. Personen ifråga som jag beställt ifrån har en egen webbutik med bland annat hennes egna design samt annat fint. Ni har säkert sett henne på Instagram där hon heter anneliesdesign.se.

Golden lion – en stark inredningsdetalj

Det finns ju massor i den här webbutiken som jag kan tänka mig klicka hem. Men det här var första gången jag beställde hos henne och det fick nu bli enligt bild. Ett golden lion som är en av nyheterna, den passar fint på en svart hylla jag har i vardagsrummet. En stark inredningsdetalj i hemmet. Annars var det lite sånt som går åt i hemmet som post-its till exempel. Denna tyckte jag var lite cool, i form av ett memoblock som står på en lastpall.

Det blev också en brevpress med världskartan, en guldklämma och en smörkniv i trä. Akut behov av smörkniv hemma liksom. Alltså ni får ursäkta bildkvaliteten. Det blev en så ful oskärpa vilket jag såg först när jag laddat upp bilden i datorn. Jag kanske tar en ny bild en annan dag, kanske där lejonet får stå på hyllan istället.

Ni hittar Annelie Palmqvists webbutik här, men hon har även en fysisk butik i Varberg!
Så det var kvällens inredningstips från mig. Jag hoppas ni alla haft en fin helg. Vi har tagit det lugnt, badat i 38 grader varmt vatten i vårt bubbelbad och andats in krispig vinterluft. Det är härliga kontraster det. Just idag har jag jobbat ett extrapass, och så blev det.

Trevlig söndag vänner!

golden lion