Art by Nicolin

Jaha så blev det december. November bjöd på en hel del shopping i och med Black Friday och Black Week, och sen kom Cyber Monday,..jösses det tar ju aldrig slut. Jag kan ju inte handla hela tiden. Blev lite crazy och beställde ju 6 st stolar till pangpris! Men jag är glad för dessa och dem är verkligen snygga!

Sen har jag såklart inhandlat julklappar, som nu är färdiginslagna med snören och allt. Jajamän, i fas minsann. Fattas bara ett par stycken och lite cash.

Art by Nicolin – Charlotte Nicolin

Nu mina vänner ska jag tipsa er om en helt otrolig konstnär. Hon målar så fantastiskt fina djurmotiv i grafit och olja. Jag upptäckte henne på mässan Sthlm Food & Wine november 2017. Har inte handlat något än, men nu har jag en vän som fyllt 50 (ja, jag är försenad med hennes present för vi har inte hunnit ses än). Så fort vi ses vet jag precis vilken av dessa konstverk som hon ska få av oss! Vill själv ha brickor, koppar m.m med konst av Charlotte Nicolin på.

”Konstnären Charlotte Nicolin har varit internationellt verksam i över 35 år. Hon skildrar djurens värld på ett unikt sätt och samarbetar även med miljöorganisationer för en friskare natur. Hennes grafitteckningar och oljemålningar på duk erbjuds även som limited editions, signerade tryck, brickor, muggar, textilier, glasunderlägg, kort m.m”

(Text från Charlotte Nicolins folder)

Hon har en butik/galleri på Köpmangatan i Stockholm.

Vad tycker ni, visst målar hon fint!?

Art by Nicolin