Nattklubbar ja eller nej

Nattklubbar, vad är det egentligen? Jag citerar wikipedia; ”En nattklubb skiljer sig från barer och pubar på det sätt att de inkluderar ett dansgolv samt DJ-bås, där en så kallad discjockey spelar dansvänlig musik”.

Det var ju år och dar sedan jag var på en regelrätt nattklubb. Tror dessvärre att jag förlorat mina skills för att ens våga beträda ett dansgolv.

Nattklubbar eller specialkryssning

Att gå ut och att behöva köa är heller inte så kul, särskilt inte vid kyla eller regn. Det har jag gjort åtskilliga gånger i mina ungdoms dagar, och att gå på nattklubb i Stockholm var ju det bästa av allt då! Men det finns en tjänst som löst det här med att köa! Nyckeln till det globala nattlivet är Keyflow , och svenska DJ:n ”Alesso” är med som investerare och delägare? Appen förenklar ditt nattklubbsbesök och du kan köpa exempelvis VIP-rumsplatser och drinkbord på de anslutna nattklubbarna. Vill du absolut inte stå ute och köa så är detta ett hett tips!

Jag läste någonstans om en studie där 5000 vuxna deltog. Att när en blir 37 år så är det nog dags att sluta besöka nattklubbar. Men jag som är 44 år nu åkte ju istället på en specialkryssning i Östersjön. På en kryssning kan det ju ofta vara väldigt olika åldrar, men just den här som jag åkte på var nog majoriteten ungfolk. Ni kommer förstå det via länken. Men vad gjorde det haha! Vi åkte för att ha kul och det hade vi också! Åldern är visserligen bara en siffra, men jag går nog hellre på en mysig pub och dricker Ale eller en Mojito!

nattklubbar

En utekväll på Rhodos!
Ej nattklubb ;)