Tur i oturen

Tur i oturen. Är det inte typiskt att när man minst av allt behöver en otrevlig överraskning, ja då händer det! Bilar,..alltså jag orkar inte. Jag känner mig rånad, rånad på många tusenlappar som går till våra bilar som antingen går sönder, eller behöver servas. Jag förstår ju såklart att det är ett måste att bilarna behöver service för att fungera i många år. Utan våra bilar kommer jag inte till jobbet lika smidigt och snabbt.

Tidigare i år har vi på kort tid gjort service på ena bilen, bytt olja och sånt där. Den behövde även nya bromsklossar/skivor eller vad det nu heter. Den andra bilen (bussen) gick sönder två gånger efter varandra, och var varit på verkstad i evigheter. Men nu fungerar den än så länge. Första svängen på verkstaden kostade oss drygt 5000 kr. Den här gången fixade vi det med en väldans tur. Vi är inte så lyckligt lottade med tur när det verkligen behövs, men plötsligt händer det typ.

Tur i oturen kan man säga

Maken hade precis surfat in på en spelsida på nätet för skojs skull. Det är inget varken han eller jag brukar göra vanligtvis, men det händer. Exempelvis Sverige Online Casino Mr Bet och gratis videoslots. Men faktiskt så vinner han denna gång! Mycket,..för vår egen del i alla fall! Så vi kan lugnt betala bilen när vi hämtar den på verkstaden! Tur i oturen kan man säga. Men den lyckan varade inte länge för strax efter går bilen sönder igen! Vilket slutade med att vi åkte på 5000 kr till. Blir man trött eller?

Det är dessutom inte läge denna tid på året att lägga ut pengar på bilar för vår egen del. Är det någonsin lägligt när jag tänker efter. Det sa bara swish så var det nästan tomt på kontot. Är så fruktansvärt trött på att pengarna bara går upp i rök, hinner knappt se dem. Jag jobbar heltid, jobbar extra på helger, har enskild firma, men inte har jag mer pengar över för det.

Trots detta tråkiga tunga deppiga läge måste jag försöka se ljust på det hela. För en dag vänder det väl, det måste det göra, antingen med lite tur eller skicklighet. Spelautomater på nätet kanske inte är det mest smartaste sättet dock, och tänk på att ha kontroll och låt inte spelandet ta över.

tur i oturen