Ny soffa och fåtölj

Vet ni, jag har helt glömt av att visa er vår nya soffa och fåtölj. Den hörnsoffa vi hade, Ikea Ektorp, var så nedsutten och väl använd i många år. Det var helt enkelt dags för en ny. Sådana inköp är roliga men inte helt lätta. Det gäller ju att komma överens också, att enas om en skön och snygg soffa.

Dessutom ska den ju passa in i vårt långsmala vardagsrum. Många vi hittade var för breda,..eller för dyra. Men på Europamöbler hittade vi den! Ett riktigt bra erbjudande på både hörnsoffa och fåtölj. Den skulle bli lite bredare än den vi hade men vi räknade ut att det går nog precis. Så vi slog till! De har mycket annat fint där också såg jag, men det får bli en annan gång.

Det blir så mycket finare när man byter ut lite då och då. Så det blev även ett par nya gardiner från Rusta, som släpper in mycket ljus och två nya filtar. Tidigare stod soffan mot andra väggen men det blev bättre så här mot fönstersidan, vilket gjorde att fåtöljen passade in bättre i rummet. Bakom soffan har jag min lilla kontorsyta. Där sitter jag när jag jobbar hemifrån bland annat.

Ny soffa och nya gardiner

ny soffa och fåtölj

Ny soffa och fåtölj med fotpall