Atlantic Bridge Norway

Atlantic Bridge, som jag önskar att det hade varit storm den dagen med klarare väder.

Atlantic Bridge måste upplevas

Det tar inte lång tid att åka över Atlanticbroarna i Averoy Vi åkte över, stannade på två ställen, köpte kaffe och åkte tillbaka över igen. Det var ett ganska så trist väder där just då. Det vi hoppades på var ju såklart stora mäktiga vågor som slår mot broarna. Men det var disigt regn i luften nästan hela tiden, och grått, så grått. Mycket trist att fotografera och jag är inte alls nöjd med fotona. Tänk att få fotografera där när vågorna slår mot broarna och nästan dränker dem med mäktiga berg i bakgrunden. Dock väldigt farligt att köra över broarna just då förstås, men jag hade gärna gjort det!

När det är så grått och disigt väder som vi hade då, så går man ju miste om fantastiska vyer! Annars när det är klarare väder kan man ju se bergen i bakgrunden på dessa foton. Lägger in en sådan bild längst ner, scrolla!

atlantic bridge

Atlantic Bridge vid helmulet väder och regn

Den största vågen jag såg denna dag haha…

Nedan är alltså en perfekt dag vid Atlanticbroarna (enligt mig då). En superfin bild jag hittade på Pinterest. Läste att den togs dagen efter stormen ”Berit” slog till över Norges kust. Visst är det häftigt?

 

Bildkälla: Pinterest

 

Inte långt därifrån passerade vi magiska berg och husen intill ser så små ut. Tänk att bo så, nära inpå bergen. Wow! Resan fortsätter denna dag till Trollstigen, stay tuned!

Gjemnes – Eide