Vita körsbärsträd

Äntligen har jag kommit ut på min allra första långpromenad igår. Det var nästan 20 grader varmt, fuktigt och det låg regn i luften. Joggade även en liten bit.

Vita körsbärsträd – tacksamt att fotografera

Dessa foton är från några dagar tidigare. Tar inte med mig den tunga systemkameran på en långpromenad direkt. Är så grymt sugen på att byta kamera. Tror nog jag ska åka iväg och titta på några spegellösa lättare systemkameror. Vita körsbärsträd får man ju inte nog av, och har massor av foton förstås. Man kan ju stirra sig blind.

Idag har jag jobbat extra och när jag kom hem hoppade jag i bikinin och kopplade av i solstolen. Så otroligt varmt idag! Fick ge mig efter en halvtimme typ.

Såg ni Eurovision! Det var så spännande, men enligt mig så vann inte rätt låt. Alla tycker såklart olika och i år var det verkligen spridda skurar. Jättekul att se ändå och det gick ju faktiskt rätt bra för lille Benji. Även fast han fick näst sämst röster av folket vilket var skumt. Vi gillade Danmarks bidrag, ni vet Vikingarna,…of course! Den är skön att lyssna på tycker jag. Det fanns några andra fina bidrag också. Litauen exempelvis, hon hade en så fin stämma. Säger man så, fin röst i alla fall. Samt Australiens låt blir man ju så glad av! Vad tyckte ni om året Eurovision?

Nej, men nu är det alldeles för sent, 23:03. Gonatten!

 

Vita körsbärsträd

vita körsbärsträd

Strilande solstrålar mellan grenar

Blå himmel

3 thoughts on “Vita körsbärsträd

  1. Men vilka härliga foton! :)
    Tittade på ESC för första gången på flera år men jag kan inte påstå att jag hittade någon favorit bland låtarna. Jag har nog svårt för att bilda mig en uppfattning efter att bara ha lyssnat på dem en gång…

    Kul att så många hängde med på bloggtåget! ☺️

  2. Så fint! Älskar att fotografera blommor. Vårt vita körsbärsträd här hemma är en favorit.

Comments are closed.