Solfjäderformad makeupborste

Solfjäderformad makeupborste i denna månads Glossybox, till tonårsdottersns stora förtjusning. Hela innehållet tilltalade dottern mest, och själv förstod jag knappt vad den innehöll förrän jag började läsa. Jag är ju inte så van vid att använda olika sorters makeupborstar och sånt där. Jag kör min dagliga basrutin som jag gjort i många år. Men det är ju kul att dottern kommer och penslar lite här och där i ansiktet och förklarar,..haha. Jag har inte riktigt tid att sätta mig in i allt. Here it goes!

Solfjäderformad makeupborste levererar

  1. LUXIE BEAUTY Fan Brush 560 är en cruelty free solfjäderformad makeupborste med mjuka syntetiska strån. Perfekt för highlighter och bronzer. Tar även bort överflödigt puder och ögonskugga. Dotterns ögon sken upp direkt, så paxad av henne. Jaja helt okej och sedan fick jag en demonstration. Applicera bronzer eller highlighter på näsben, kindben och under ögonbryn.
    Innehåll: Makeupborste
    Design: MMMMM
  2. BEAUTANIQ BEAUTY Blush Serum för kinder och läppar. Smälter in i huden och ger rosenfräsch lyster. Aprikosextrakt som reparerar och skyddar och ger färg. Beautaniq Beautys produkter är 100% cruelty free och veganska, fritt från parabener, PEGS, ftalater, mineralolja, DEA, TEA och sulfater.
    Innehåll:
    Design:
  3. KARL LAGERFELD & MODELCO Baked Highlighter ger huden skimrande lyster. Ljusreflekterande. Använd solfjäderformad makeupborste och applicera svepande på kindben, under ögonbryn samt en dutt på amorbågen. Gillas av dottern!
    Innehåll: MMMM
    Design: MMM
  4. THE BODY SHOP Lip Juicers är ett veganskt läppbalsam. Inspirerad av supersmoothies. Innehåller sheasmör, marulaolja, ekologisk olivolja. Vårdande och mjukgörande. Gillas av dottern.
    Innehåll: MMMM
    Design: MM
  5. FOOTMENDER är en unik patenterad produkt som behandlar och läker torra fötter, förhårdnader och hälsprickor. Behandla en gång per dag i en vecka, vid svåra besvär upp till tre veckor. Därefter kan man underhålla 1 – 2 ggr i veckan. Behållaren är enkel att använda. Airless-pump vilket gör att inget konserveringsmedel behövs, annars tråkig design. Men innehåll är ju viktigast, och den mjukar upp skönt. Lite kylande effekt så jag föredrar tunna strumpor och sova med krämen på. Denna använder jag och maken.
    Innehåll: MMMM
    Design: MM

I nästa box har det avslöjats att man får bland annat en eyeliner från ett brittiskt varumärke. Den har jag redan tjingat då jag återupptagit eyeliner vid festliga tillfällen. Så snyggt!

solfjäderformad makeupborste

Glossybox