Plommonträd och osynlig

Plommonträd och osynlig. Kära läsare, om jag har några kvar vill säga. Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen, det går i ett från morgon till kväll.

En härlig maj månad har vi ju, med supervarmt härligt väder. Vad gör man då? Jo, man är utomhus hur mycket som helst. Frisk luft, sola, bada och bara vara. Men jag fixar även i trädgården och annat meck. Hjälper maken när det behövs som renoverar och fixar. Hjälper tonåringarna när de kallar. Lagar mat. Jobbar jobbar och jobbar. Nu är det dock lugnt med helgjobb framöver ända fram till 8 juli som blir mitt nästa pass. Hur skönt som helst. Däremellan har vi även semester.

Jag tror att det är min nya arbetsuppgift som gör mig så otroligt hjärntrött på kvällarna. Sitter bara och stirrar och är otroligt ofokuserad när jag väl ska till att blogga. Redigerar lite foton som bara hamnar på Eyeem och sedan blev det sen kväll. Fantasin är totalt puts väck och det är enormt frustrerande. Är inte lika aktiv på Instagram heller.

Det är ju dessutom student för sonen på ingång, nedräkningen har börjat. Det kräver också mycket planering och olika val kring alltihopa. Samt att dottern slutar 9:an.

Och så var det ju hockey-VM i helgen. Final igår! Regerande världsmästare tog guldet i år igen! Yay!

För ett tag sedan blommade plommonträdet ut. Men så här fint var det innan alla blommor föll av.

Hoppas ni mår gott och kikar in hos mig då och då, även fast jag inte levererar inlägg lika ofta. Ska bättra mig!

plommonträd

Plommonblom

plommonträd

Plommonträd

Plommonblom i svartvitt