Första maj

Första maj. Härliga maj är här! Med regn, blixtrar och dunder. Men det gör inget, bara mysigt och välbehövligt. Naturen kommer explodera minst sagt. Igår var det valborg men varken jag, maken eller dottern hade lust att gå ner till sjön för att titta på majbrasan. Det blåste kraftigt och kyligt. Istället sjönk vi ner i vårt spabad, och där var det varmt minst sagt! Maken hade höjt det till maxtemp på 40°! Efter ett tag fick vi sänka för det bultade i hela kroppen. Efter badet såg vi en film med dottern. Förra året var vi i Västerhaninge på valborg, hos vänner i orten där vi bodde innan vi kom till Örebro.

Det har varit riktigt nice med en ledig dag denna första maj. Har gjort så många knop idag. Fixat lite här och där i huset, bäddat rent och rensat lite bland papper och sånt. Tänk vad hemmablind man kan bli, plötsligt så står jag och rensar någonstans och undrar varför jag sparat ditt och datt.

Det värsta är när den där känslan för att rensa tar över, och det slutar med att jag har flera projekt påbörjade samtidigt. Inte bra,..bara att gå tillbaka dit där jag började och göra klart. I min mobil har jag stegräknare och idag var det inte många steg, har knappt gått utanför huset. Men om jag hade haft mobilen i byxfickan hela dagen så hade det garanterat varit bra många fler steg. När jag sätter igång då är jag överallt som sagt, fram och tillbaka hit och dit.

Imorgon jobbar jag hemifrån. Perfekt att jag har möjlighet till det. Sparar lite tid och diesel på det. Dessutom får jag mer gjort, både arbetsmässigt och hemmavid. Men nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng, bästa bästa eller hur!

Pelargon Picotee Pink – Hortensiapelargon

2 thoughts on “Första maj

  1. Men wow vilken helt underbar blogg du har!!! Gillar verkligen temat!! Kul att du kikade in hos mig, hoppas att du stannar ;)
    Svar: Hej, nä inte jag heller först, tog mig alltför lång tid att fixa ett mediakit till bloggen, men nu äntligen fick jag det gjort.
    Vill man inte knåpa ihop själv så finns det ju färdiga mallar för sådant ;)

    1. Tack snälla du! Vad glad jag blir :) Kommer gärna åter till dig, du är också välkommen tillbaka hit. Kram!

Comments are closed.