Vinterkallt

Gókväll på er! Ingen tid till att fotografera så jag bjuder på bilder jag tagit tidigare men inte lagt upp på bloggen förrän nu. Passar ju väldigt bra ändå med snö, för det slutar ju inte snöa. Lite vind på det så blir det isande kallt och lite irriterande. Men det är ju ändå sol och väldigt fint ute när snön singlar ner sakta. Då känns det lite lättare när det är vinterkallt. Men idag blev det ju vårmånad, vill ha vår nu! Inte mera snö, och inte kallare. Veden är slut och det verkar som vi behöver köpa på oss lite mer ved och ta oss igenom denna kyla.

I helgen ska jag jobba lite extra igen, man får passa på när det erbjuds lite extraknäck. Annars så har dottern börjat övningsköra. Det går lite knackigt minst sagt, men framåt i alla fall.

Jag har lite tankar på att ha en tävling här på bloggen. Har en finfin vinst att erbjuda då jag inte kan använda den själv. Vad tycker ni, och vad skulle tävlingen kunna handla om eller gå till. Jag ska fundera ut något, och så återkommer jag om det och vad vinsten är!

Imorgon,…friday yay!!

Japanskt gräs

vinterkallt

Mössa på snötäcke

Snöis

One thought on “Vinterkallt

Comments are closed.