Posters med djup i

Posters som ger mer djup i hemmet är något jag gillar. Särskilt om det blandas med privata foton. Staplade ihop mot en vägg, eller upphängda i en tavelserie.

Jag har beställt hem två magiskt fina posters som jag gillar väldigt mycket. Tanken var att den ena ska vara i köket och den andra i vardagsrummet. Och så blev det också, men. Som alltid så blir det inte alltid som man tänkt sig. Bilden jag har i huvudet blir inte alltid så bra i verkligheten.

Posters med djup i med eller utan passepartout

Pioner, så vackra blommor, med ett otroligt fint djup i. När jag först ställde den mot väggen i väntan på att hänga upp den så tyckte jag det såg fint ut när den bara stod där på det svarta bordet. Passade även rätt så bra mot just den tapeten. Fondtapeten som också har djup i sig. Nu har jag dock hängt upp den, mot en ljus vägg i samma rum. Känns inte som det blev riktigt lika bra, så jag fotograferade inte ens det. Kika in via länken om ni också gillar posters med botaniska motiv

Mangold, salladen som är så god och snygg! Dessutom så är lila råvaror riktigt nyttigt. En parentes bara. Denna hängde vi upp mot den grå väggen i köket, bredvid köksklockan och nära industrilamporna. Du hittar denna poster med mangold här.

Kanske passar det bättre med passepartout i ramarna? För att förhöja känslan. Vad tycker ni, kanske blir mer effektfullt då. Får prova det någon dag. Ska bli intressant att se ikväll hur båda dessa posters gör sig i mörkret, kanske med lite levande ljus i närheten, eller från industrilamporna.

Det finns fler snygga posters där jag hittade dessa. Men en liten varning, det är så svårt att välja.

 

posters

Pioner – så vackra!

posters

Mangold – ät mer lila!