Miljötänk Adidas

Kikar in och säger hej med ett rätt så sent inlägg så här denna söndags kväll.

Den här helgen har det varit mycket på agendan. Först åkte vi till Stockholm till syrran, och vi tog en kväll på stan och åt god mat på Texas Longhorn. Dagen efter köpte vi lite bebiskläder då en vän till oss nyss fått en liten pojke. Så vi har gullat med bebisen, ätit gott och umgåtts. Hann även hälsa på svärfar och kom hem precis i tid till Mello. Mello som inte hade så mycket att erbjuda denna gång tycker jag i alla fall. Och så idag, har jag jobbat extra och kommer hem och tokstädar huset. Så nu sitter jag här och surfar på myskläder. Känner att de jag har börjar bli så noppiga och osköna.

miljötänk

 

Miljötänk och Adidas

Jag gillar ju Adidas och dessa är ju inte helt fel. Ser sköna ut och svart gillar jag ju också. Dessutom är jag fortfarande ute efter ett par nya träningsskor/sneakers. Jag fick se att Adidas 2018 kommer att slopa nyproducerad plast i sina skor för havens skull. De ska sluta använda ny plast till ändamålet, och den nya skon kommer att bestå av plast som samlats in på stränder och i havet. Hur bra!?

Så jag suktar lite efter ett par sådana, och det verkar som att nästa modell med detta miljötänk ska heta ”Adidas Originals sneaker EQT support ADV”. Hittar inte exakt dessa just nu, de kanske inte är färdigtillverkade vad vet jag. Men även dessa modeller är ju Adidas, kanske inte årets och kanske inte tillverkade i återvunnen plast.

Men vi gör alla så gott vi kan, och det är ju bra om vi i alla fall har lite miljötänk inom oss. Eller hur?

I samarbete med Spartoo