Vinterlandskap och godkänt

Hej på er! Vad har ni haft för er i helgen då? Om ni haft sol som vi så har ni säkert varit ut på en härligt krispig vinterpromenad. Syrran med familj har varit här i helgen, fullt ös och nu medvetslös. Nej skämt å sido det har varit riktigt trevligt med sällskap. Länge sedan vi sågs!

Vi gillar ju att fotografera både jag och lillsyrran så det blev såklart en långpromenad. Fotona ser ni nedan, känner mig nöjd. Tog massor men visar fler någon annan dag. Det är tacksamt att fota vinterlandskap, särskilt när det är blå himmel och solsken. Det blir så fina kontraster med snön. Försökte fota två skator som satt väldigt högt upp i ett träd. Men svårt att zooma in dem och kom inte närmare än så här med mitt fasta 85 mm objektiv.

I fredags tog sonen äntligen sitt körkort! Så vi har inte sett röken av vår bil i helgen, vilket jag förstår. Vilken frihet, att ta körkort liksom. Dottern längtar tills hon får börja övningsköra. Men nu vill jag vila ett litet tag från körkortsfrågor och allt sånt som hör till.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sedan ta tag i måndag.

vinterlandskap

vinterlandskap

Ser ni skatorna?

vinterlandskap

Tacksamt att fota dessa röda bär i vintermössa