Busig katt i snö

Gokväll på er, äntligen fredag!

Veckan har såklart bestått i att jobba, äta, sova. Lyft lite vikter hemmavid. Tittat på serier som bland annat Vikings och Farmen, Mästerkocken är kul att följa också. Jag orkar inte så mycket mer om kvällarna.

Imorgon blir det lite extrajobb en lördag. Mannen har varit hemma ett par dagar med feber, och jag börjar känna mig lite hängig jag med. Bara jag inte blivit smittad nu. Men jag fixar nog fyra timmars arbete imorgon, sen ska jag njuta av helgen. Funderade på att gå till gymmet imorgon efter jobbpasset, men tror jag får hoppa över det.

Nu när det är kyligt ute får ju katten sin tjocka fluffiga päls. Med det kommer tovor och tovor måste trimmas bort. Det går ett tag att borsta med kardan men till slut måste det bli trimning. Han gillar det verkligen, klart att det är skönt att få bort tovorna som kniper åt in på skinnet.

Jag vet inte om ni känner till Eyeem? Jag kan ha tipsat er om det tidigare. Det är en, vad säger man, plattform för fotoälskare? Amatörfotografer, eller proffs, som lägger ut sina foton där i hopp om att få sin konst såld. Det var syrran som tipsade mig om detta och hon har sålt tre foton hittills. Självklart ville jag också kolla in det här, jag älskar ju att fota! Så jag har också börjat ladda upp foton på Eyeem, men har inte sålt några ännu.

Det gäller att lägga upp fotona i bra upplösning och få till det där lilla extra. En annorlunda vinkel till exempel. Men det är ju inte alltid så lätt att veta vad ”köparen” är ute efter. Men får jag inte några foton sålda så gör det inget, det är en otroligt bra inspirationskälla.

Tusse är ju så rolig när han sätter fart. En busig katt i snö med fluffig vinterpäls, jagar snöbollar och klättrar i träd. Väldigt kul att fota honom då. Den där katten alltså!

 

busig katt

Full fart

busig katt

Snöflingor i nyllet

Frostigt japanskt gräs

2 thoughts on “Busig katt i snö

Comments are closed.