Varma vinterskor

Varma vinterskor, inget för tonårsdottern tydligen.

Nu för tiden är det inte mycket gå till pulkabacken som när kidsen var små. Så jag kan förstå när man är mycket inomhus under skoltiden på högstadiet. Du kanske går iväg till idrottshallen, fram och tillbaka till bussen eller vad det nu kan röra sig om. Inomhus kan det således lätt bli för varmt i ett par fodrade varma vinterskor. Dottern hittade ett par svarta snygga stövletter här om dagen som ej är fodrade. Men det finns ju skosulor i ull man kan använda istället, om hon nu vill det.

Varma vinterskor eller arbetsskor

Men skulle vi få för oss att åka iväg till fjällen så krävs det nog riktigt varma skor på fötterna, och pjäxor. Det här är visserligen ett par Engelbert Strauss arbetsskor, och snacka om att de har skills de här skorna! Helt okej att använda även för hemmabruk istället för att slita ut sina andra skor. Eller varför inte i fjällen som sagt. Dessa har ett så kallat skruvlockssystem, vilket betyder att du slipper långa snören eller störande band. Bara att hoppa i och dra iväg, låter som min melodi.

Dessa skor är ju verkligen vinterns rolls royce då de även är vattentäta, vindtäta och andningsaktiva. Inte minst även med en halkskyddande gummisula med bra grepp! Det hade varit något att ha nyss, när jag halkade runt utanför huset i uppförsbacken där vi bor för att skotta undan snö. Hade gärna glidit ner i ett par Tethys istället.

varma vinterskor

 

I samarbete med Engelbert Strauss