18 år och myndig

Idag fyllde vår förstfödde 18 år och myndig! Wow, säger jag bara. Vi har en vuxen son. Han är så glad och nöjd efter denna dag och det känns riktigt bra. Då den stora dagen blev så här mitt i veckan så fick han bestämma helt själv och ville såklart ha alla presenter idag. Så fick det bli! Presentöppning och fika mitt på dagen innan mannen drog till kvällsjobb. Jag jobbade hemifrån och dottern grattade storebror på morgonkvisten. Smörgåstårta har han beställt och den tar vi i helgen när alla kan vara med.

En utav presenterna, från moster, kom just idag med postbilen. Och han blev superförvånad och riktigt glad när han såg att det var Samir Badrans ”give away”-keps och tisha som kom. Jajamän, moster hade tur och vann den i Samir och Sigrids tävling i samarbete med Shpock-appen. Den som lade ut flest annonser vann Samirs favvokeps!

Jag och sonen hann även med en liten sväng till gallerian men han hittade inget. Däremot så blev det en välbehövlig klippning. Och tro det eller ej men där jobbar en ny frisör som heter Alex och är syssling till Samirs frisör, och har träffat Samir. Världen är bra liten ibland.

Grattis William!
LOVE

Samirs favvokeps hamnade hos oss!
Alex på Nikita Marieberg – Ny favvofrisör

Självklart blev det en heliumballong dagen till ära!