En helg i juli

Helgen är förbi men oj vad skönt det var att få sova ut lite. Vi har varit iväg till Ikea två svängar. Hos oss har de precis gjort om lite i butiken och det var riktigt snyggt faktiskt. Plockade på mig lite smått och gott som fattades hemma. Det blev även en garderob till dottern som saknat någonstans att hänga sina kläder.

Har även rensat rabatter och klippt buskar, och planterat en ny klematis bredvid den jag redan har. Ville ha två bredvid varandra. Mannen har servat vår Volvo och bytt olja. Den andra gamla Volvon är fortfarande på verkstaden och för varje dag som går hör jag nästan hur kassaapparaten rasslar.

Idag efter jobbet planterade jag äntligen om kronärtskockan och brysselkålen i större krukor. Efter middagen tog jag en riktigt lång promenad i vinden. Som tur var hade de mörka regnmolnen blåst bort så det var rätt skönt ute på kvällen.

Tog inga nya foton idag så jag bjuder på lite sommarblommor som sedan länge blommat ut. Tänk att det är juli nu! Om tre veckor börjar vår långa semesterperiod! Längtar så!

Ta hand om er där ute!

Liljekonvaljer

Lupiner och någon typ av…tistel?

Kudde från Jysk

 

 

6 thoughts on “En helg i juli

Comments are closed.