Altanodling och äventyr

Igår jobbade jag ett extrapass på jobbet, så härmed kan jag säga att jag har semester! Från och med imorgon och fyra härliga veckor framåt! Jag känner det ända in i benmärgen att jag behöver det här nu. Har verkligen längtat, och familjen också. Emma packade väskan för länge sedan. Det är extra kul nu eftersom tonårssonen även vill med!

Så vi har packat och fixat här hemma. Konstaterade ganska snabbt att vi måste använda takboxen annars får vi inte med oss tält och allt vad det innebär med camping. Men nu har vi fått in det mesta och ganska så tidigt åker vi ända ner till Falsterbo Skanör! Det är så otroligt fint där, och senast vi var där var 2013. Vädret verkar lite oroligt, men vad gör det så länge det inte hällregnar. Vi får hoppas på det bästa, och göra det bästa utav det.

Våra kära grannar blir kattvakt och blomvakt. Så vårt lilla tegelhus kommer inte stå tomt. Katterna visar gärna att de är ensamma. De älskar att få uppmärksamhet och god mat! Altanodlingar vill gärna ha lite vatten då och då. Även jättebambun som jag ställt lite längre in i skuggan.

Vår klematis jackmanii är precis på väg att blomma ut, jag får njuta av de blommorna när vi kommer hem igen.

Klematis jackmanii

altanodling

Grönkål

altanodling

Pak Choi

Lila kålrabbi

altanodling

One thought on “Altanodling och äventyr

Comments are closed.