Shoppa på nätet

Shoppa på nätet gör nog många av oss idag, och nu vill jag tipsa er om en bra internetsida. Den fungerar som ett abonnemang. Den första månadens medlemskap är kostnadsfri och därefter blir det ett löpande månadsabonnemang på 89 kr per månad. Men det kan sägas upp när man vill. Så håll koll på det efter att ni startat medlemsskapet så ni inte blir förvånade när pengar dras nästkommande månad. Man kan ju glömma av att man startat det.

shoppa på nätet

OLAPLEX finns hos Luxplus

Sidan jag pratar om heter Luxplus och man kan spara upp till 80% på produkter från 600 kända varumärken. Men håll koll på hur mycket de innehåller, och googla gärna och jämför priser. Det har jag gjort. Utav de produkter jag varit intresserad av så har dessa för det mesta varit absolut billigast jämfört med andra. Hittills har jag sparat 679 kr på att shoppa där.

Shoppa på nätet

Det är inte bara bra priser som lockar när man handlar på nätet. Det kan också vara snabb leverans och framförallt fraktfritt. Skulle in på apoteket en dag då jag snart hade slut på diverse produkter. Tyckte nog att de tog i vad gällde priset och surfade snabbt in via mobilen på Apotea istället. Klick klick, så hade jag spart en slant på att göra så då det var fri frakt och lägre pris. Hemleverans redan dagen efter.

Andra bra sidor är Matsmart, Boozt, Printasquare som just nu har 15% på fotomagneter. Jag har framkalla foton och fotomagneter därifrån av bilder jag tagit med Instagram. Det blir riktigt fint!

Söker du bra arbetsskor, fjäderlätta med bra komfort, dessa hittade jag hos Engelbert Strauss. Jag behöver ett par nya arbetsskor på jobbet att ha inomhus. Men även ett par skor att gå promenader i utomhus. Sist jag var ute och gick fick jag gå i mina sneakers. Jag hade visst glömt bort att jag kastat mina andra idrottsskor som var väldigt trasiga.

Andra favoriter på nätet är ju alla olika prisvärda boxar man kan beställa hem. Glossybox, The Healthy Box, Lyko, Bakboxen och så många fler.

Shoppar ni ofta på nätet, eller prenumererar ni på någon box?

shoppa på nätet