Vinterträd med Canon EOS 650d

Vinterträd med kalla grenar. Idag fick jag äntligen iväg mig själv ut på en promenad. Ut i frisk kylig vinterluft och strålande sol. Tog med systemkameran ovanligt nog. Den här årstiden är inte så rolig att fotografera, men när det finns lite snö så kan det bli häftiga effekter mot vit krispig bakgrund.

Jag funderar mer och mer på att byta min Canon EOS 650d till en kompakt systemkamera. Ska nog ta tag i det snart och börja forska lite i vilken som skulle passa mig bäst. Jag har ju provat Sony NEX-5N tidigare, men det var ju 2012. Just då bestämde jag mig för att gå tillbaka till vanlig systemkamera, och en anledning var att den saknar traditionell optisk sökare. Men det är ju några år sedan nu och jag ska nog ge den komptakta systemkameran en chans till. Tror nog att den skulle passa mig bättre idag, och vem vet det kanske finns nyare modeller med optisk sökare! Men vi får se.

Första fotot nedan blev nog lite väl överexponerat på vissa ställen, och skulle nog ha klippt bort lite till vänster också. Pinnen till vänster sticker i ögonen liksom. Inte bra.

vinterträd

vinterträd

vinterträd