CCS Healthcare en stor favorit

CCS Healthcare, Lyko-box och en bok är bara en liten del av de julklappar som låg under vår gran i år!

Vi gav dottern en bok som hon önskade sig i julklapp. Therése Lindgrens bok ”Ibland mår jag inte så bra”. Hon blev superglad över den, men även över många andra julklappar fyndade på Gekås Ullared. Träningskläder, handväska och mobilskalet som ni också ser i bild. Mobilskalet iDeal of Sweden med marmormönster hittade på Gekås för 99 kr. Boken finns också i Ullared såg jag, men jag hade redan beställt den från Adlibris för 156 kr. Tror den kostade 139 kr eller nåt på Gekås så det gjorde inte så mycket.

Therése Lindgren

Therése Lindgren – ”Ibland mår jag inte så bra”

iDeal of Sweden

iDEAL

Dottern hade även köpt finfina julklappar till mig. En LYKO-box med olika ekoprodukter i så som schampo och balsam m.m. Fick även den här pumptvålen Ritual of Sakura vilken doftar otroligt gott av rismjölk och vita körsbärsblommor.

CCS Healthcare en stor favorit

Det blev även handkrämer framtagna av just Therése Lindgren ihop med CCS Healthcare. Tre olika veganska handkrämer som innehåller ingredienser av vegetabiliskt ursprung, som bland annat kokosnöt, sheanöt och aprikos.

Ganska lustigt egentligen då jag själv gillar många av CCS produkter och själv hade köpt Oliva by CCS och Oliva by CCS Earth till både dottern och sonen i julklapp. Dessa fanns också på Gekås. Oliva body oil kostade 40 kr, handkräm 20 kr, dagkräm 55 kr. På Gekås fann jag även handkräm från Burt´s Bees för 90 kr, på Apotea tar de 119 kr. Så visst kan man tjäna in ett gäng sedlar när man åker långväga dit, lika bra att köpa på sig sina favoriter!

ccs healthcare

Ritual of Sakura handtvål

CCS Healthcare & Therése Lindgren

 

2 thoughts on “CCS Healthcare en stor favorit

  1. Therese bok måste du läsa! Den är helt suverän!
    Jag köpte ljudboken för att få höra Therese själv ”berätta” och WOW! Den borde vara obligatorisk i skolan! Så gripande och viktig!

Comments are closed.