Grå nyanser och bloggdimma

Grå nyanser och sen söndag kväll redan. Gråmulet, blåsigt och lite virvlande snöflingor då och då.

Jag har hamnat i en ordentlig bloggdimma, och får inte till något ordentligt inlägg ur mitt svamphuvud. Inga foton överhuvudtaget finns i kameran att bjuda på. Inte heller på Instagram har jag uppdaterat något. Känns som jag är hjärntrött, och vill lägga huvudet åt sidan på laddning i ett par månader.

I helgen hade vi besök av vänner från Stockholm. Vi har badat i spabadet, 38 grader varmt, superhärligt. Men hejdundrande halt och kallt om fossingarna när man kliver ur och inte hittar foppatofflorna. Vi har också ätit lite tårta och jag har fått öppna presenter, fina genomtänkta grejs av teensen även!

Idag har vi paketerat kött och fyllt på frysen hemma, finfint svenskt kött! Denna gång tänkte vi försöka få det att räcka mycket längre, vilket betyder att vi måste komma på många nya maträtter med andra råvaror. Gärna vegetariskt, tycker jag då, eller mer fisk och kyckling t.ex.

Bjuder på ett litet collage med fina gråa nyanser på outfits. Känner mig lite grå ikväll.

grå nyanser

 

2 thoughts on “Grå nyanser och bloggdimma

  1. Den där bloggdimman befinner jag mig också i. Lite svårt att motivera mig:-)
    Men tack för inspirationen! Grått är snyggt tycker jag… även om det kanske är en lite dyster färg på sitt sätt. Men snyggt:-) Har du fyllt år?? Grattis i sä fall!!
    Kram Cecce

Comments are closed.