Be Bold Be You – Cool Glossy Box

Oj, jag har inte hunnit med att recensera den coola Glossy Boxen som kom i oktober, designad av Anna Andersson. Hon jobbar som illustratör och grafisk formgivare och driver företaget Little Kajsa, och vann tävlingen att designa boxen. På hemsidan säljer hon posters. Ta en kik!

Det lustiga var att jag strulade till min prenumeration så jag fick hem två stycken sådana boxar,..haha! Så den ena ska dottern ge i julklapp till sin BFF. Produkterna har jag inte hunnit prova heller, men ska förstås göra det. De som inte dottern tar hand om. Och Be Bold-boxen kommer givetvis att sparas.

  1. UNANI rengöringsmjölk med aloe vera som läker torr och skadad hud, samt mjukgörande medel framställt av kokosnötolja och ska lämna huden mjuk.
    Innehåll: Ej provat
    Design: MMM
  2. TRIFLE COSMETICS läppstift ”Nude Rose”som innehåller kakaosmör. Cruelty Free.
    Innehåll: Ej provat (använder inte läppstift)
    Design: M
  3. MERCI HANDY handgel som håller förkylningen borta. Innehåller små mjukgörande pärlor som hjälper hålla händerna mjuka.
    Innehåll: MMM
    Design: MMM
  4. CETAPHIL ansiktskräm som återfuktar och mjukgör. Täpper ej till porer och låter huden andas. Innehåller ingen parfym och doftar alltså inte något speciellt. Jag som shoppar med ögonen många gånger tycker designen är ful.
    Innehåll: MM
    Design: –
  5. PEPSODENT tandkräm som ska omedelbart ge dig vitare tänder efter endast en borstning.  Med en Blue Light-teknologi får man whitening-effekten, den blåa färgen är motsatsen mot gult och man får en tillfällig optisk blekning som gradvis tar bort den gula nyansen på tänderna. Innehåller fluor och kan användas dagligen. Det låter verkligen bra, måste ju såklart provas redan nu ikväll.
    Innehåll: Provas ikväll
    Design: MMM

Be Bold Be You

glossy-oct16-2