Snygg design och lyxhyllning till hösten

Snygg design är ett måste för att fånga ögat, på mig i alla fall. Senaste Glossy Box bjuder på en lyxig hyllning till hösten, med snygga smarta produkter/förpackningar och fint innehåll.

snygg design

Snygg design Universal Beauty ”Secret Flush” – Ögongodis!

Snygg design fångar ögat

Låt oss säga att jag är ute efter en mascara. En mascara kan du inte stå i butiken och prova, inte vad jag vet i alla fall. Jag kan vara ute efter en som ger mycket volym exempelvis, och oftast går jag först på om produkten har snygg design. Därefter kikar jag på om det är en mascara med volym som jag vill ha, eller om innehållet ändå låter bra på produktbeskrivningen så kan jag ta den istället eftersom designen var så snygg eller praktisk. Jag handlar ofta med ögat. Det låter ju helsnurrigt nu när jag skriver det så här.

Det finns produkter som är helt underbara, men jag kanske tycker att höljet är riktigt fult och faktiskt inte lyfter produkten som den borde göra. Det är verkligen något jag kan irritera mig på. Produkten är liksom värd så mycket mer!

Är det bara jag, eller finns det fler där ute som ögonshoppar som jag? Här kommer mina och dotterns betyg på senaste Glossy Box.

The Burgundy Box

  1. Universal Beauty En cream blush med lyster. Används som rouge och på läpparna. Denna tog dottern snabbt hand om, hon gillade den som rouge. Jag själv använder inte direkt rouge eller färg på läpparna, men jag tyckte designen var urgullig med prickarna och den roliga förpackningen.
    Innehåll: MMMM
    Design: MMMMM
  2. The Browgal Ögonbrynsgel som är transparant och vattenfast. Borsta och forma brynen och de håller sin form. Jag provade den lite snabbt och efter en stund kände jag att brynen blivit lite stela så den fyller nog sin funktion.
    Innehåll: MMMM
    Design: MMMMM
  3. Bee Natural 100% naturligt krämigt läppbalsam. Doftar ljuvligt av granatäpple. Skyddar läpparna mot väder och vind med bivax som är antibakteriellt och läcker spruckna läppar snabbare. Ett riktigt behagligt och krämigt läppbalsam. Behövs verkligen i dessa höstvindar.
    Innehåll: MMMMM
    Design: MM
  4. Affect Cosmetics Ögonskugga som innehåller kaolin, lera från Kina. Metallisk sammetslik ögonskugga som dottern gärna ville ha, och så fick det bli. Lite svårapplicerad tyckte hon.
    Innehåll: MMMM
    Design: MM
  5. Add:Wise Badsalt till bad eller fotbad. Innehåller havssalt, lavendel, ros, och rosa blåklint. Så det blir ett litet fotbad någon dag eftersom vi inte har något badkar.
    Innehåll: Ej provat.
    Design: Provpåse