En bra film – Blood Father

Gokväll denna mörka regniga höstsöndag! Vi eldar och har det mysigt hemmavid idag. Inte mycket som stått på schemat mer än att jag var iväg för att hämta ett paket, levererat varor till kund, och sonen har övningskört.

Jag tror nog att det var ett bra tag sedan jag gav er ett filmtips, ja 2013 var senaste gången för att vara exakt. Jag har en bra film att tipsa om. När jag började titta på den här filmen så hade jag ingen aning om vad den hette eller vilka skådespelare som var med. En film som mannen hade valt ut och jag slog mig ner i soffan,…och rörde mig inte under heeela filmen. Annars kan jag gå runt och tända ljus, hämta något att tugga på eller något att dricka. Men nej, den här filmen höll mig fängslad från början till slut.

en bra film

En bra film – Blood Father – en gammal kåkfarare som räddar sin dotter

När jag förstod att Mel Gibson var med och gör sin comeback i denna film, så blev den genast intressant. Var ju evigheter jag såg en film med Mel Gibson. Denna actionfilm är mer som drama med action. Väldigt spännande och man får känslan av ”Taken” och Mad Max”. Den är så intensiv rakt igenom ända från början med hans dotters dramatiska leverne, att jag sitter stilla precis hela filmen. Vilket är ovanligt för att vara mig. Måste betyda att det finns många B-filmer där ute. Man kan tycka att man sett sådana typer av filmer många gånger förr, men den här får ni inte missa.

För att inte tala om skådespeleriet, det här är äkta far och dotter-relation. Mel Gibson är så grymt bra, grymt stor och grymt skrynklig i ansiktet och trygg i sin roll, och jag älskar det! En sån här pappa ska ju varenda dotter ha. Han har skills och är genomgående äkta i sitt skådespeleri. Jag får rysningar av trailern!

 

3 thoughts on “En bra film – Blood Father

Comments are closed.