Valhalla örtlikör och nya kuddfodral

Valhalla örtlikör i snygg mattsvart flaska. Stilren och iögonfallande. Denna fann vi i taxfree på Birka. Kunde ju inte låta bli att köpa Valhalla eftersom den har rötter i skandinavisk mytologi och en nordisk symbol ”Vegvisir” på framsidan. Läs mer om denna Valhalla örtlikör, testad av experter.

Min bedömning av denna är att gillar man Jägermeister så gillar man även Valhalla örtlikör. Och jag är ju inget fan av Jägermeister så jag tyckte inte den var så jättegod. Smutta går väl an, typ 1 – 2 shotsglas men hua vad jag grimaserar om jag shotar den hel. Men flaskan var ju snygg!

I veckan åkte jag och tonårsdottern för att leta efter något inför skolstarten på måndag. Hon hittade en tisha på Lager 157, och jag fann ett sött linne med spets upptill. Vi åkte även till gallerian och där blev det lite pennor, block, almanacka från både Lagerhaus och Clas Ohlson. Även jag köpte mig ett block, ”Stay Focused” står det på blocket, kan behöva påminna mig om det ibland. Perfa!

Vi åkte även in till Chilli och kikade på jättefina möbler och inredning, och hittade dessa två fina kuddfodral. Dottern köpte en med en varg på, jag valde hästen och fjädrarna.

 

valhalla örtlikör

Valhalla örtlikör

valhalla örtlikör

Valhalla

Kuddfodral från Chilli