Underbara semestertid

Semestertid. Gokväll på er! Har ni kanske precis som jag börjat jobba idag efter en underbar semestertid? Eller så har ni just idag hela långa härliga ledigheten framför er. Som sagt, första arbetsdagen idag kändes helt okej. Kul att komma in i rutiner igen, fast jag kände mig aningen ringrostig i morse men det faller ju snart på plats. Dessutom är det bra att ha kopplat bort jobbet helt och hållet.

Det har hänt en hel del under våra semesterveckor. Mannen har denna veckan kvar dock med teensen så vi hoppas på badväder vid playan eller hur? Vi har haft så mycket besök av vänner och familj denna tid och vi har haft så mycket kul! Men vi har även hunnit rusta upp lite på vårt hus, och det ska jag visa er en annan dag. På vår utealtan finns även denna nya loungegrupp som passar mycket bättre än det vi hade innan. Supernöjd! Riktigt härligt att sitta där ute och slappa med en kopp kaffe och kika ut över trädgården på väder och vind. Ja, ni ser ju dessa tröttmössor, Sotis och tonårssonen, nedan.

Nu ska jag jobba i fyra veckor och sedan har jag en strövecka i augusti som jag ser fram emot. Och än finns det många härliga sommardagar/kvällar och helger även för en jobbmyra som jag.

Kram på er och njut!

Två softkillar i nya loungegruppen på altan

semestertid

Underbara semestertid

sistasemesterveckan-8

Mina nya ljuskoppar från Chilli

One thought on “Underbara semestertid

Comments are closed.