Körkortsfrågor online

Körkortsfrågor online och i boken är vad som gäller hemma hos oss nu. Öva inför teoriprov är något man får vara med om med en tonårsson på 16 år hemma. Och det blir numera en hel del övningskörning. Tänk att vår första plutt sitter och kör bil! I början är det såklart lite sådär med att hålla ordning på växlarna och åtskilliga motorstopp, men det går bättre för varje gång. Jag minns ju själv hur svårt jag tyckte det var att lära sig växla.

Nu är ju inte tonårssonen riktigt där än att han behöver plugga körkortsfrågor till bilkörkort, men när det väl är dags så finns det körkortsfrågor och videolektioner på nätet att få hjälp av. Jag tror på en kombo av att läsa boken samt att träna körkortsfrågor online, perfekt att det också finns videolektioner.

Däremot har tonårssonen nu inför sommarlovet tagit fram AM-boken igen för att ge moppekortet en chans till. Så det har senaste dagarna sett ut som på bilderna, och till och med somnat med boken över sig men det fick jag ingen bild på. Dock gick inte teoriprovet så bra idag, men det blir en ny chans nästa måndag. Bara på det igen, och inte ge upp. Snart susar han iväg med vinden i håret. Fast inte riktigt för han måste ju ha hjälm förstås.

körkortsfrågor

körkortsfrågor