Foliepaket med sparris

Goddag! Lördag idag friends, och inte vilken lördag som helst utan Eurovision-final-lördag! Det har också varit hockey-VM och Sverige vann mot Norge. Inför kvällen har jag fixat lite dadelbollar med dotterns hjälp. Vi tänkte även grilla, men regnet det öser ner än så det får bli till att laga mat inomhus.

Men tänkte ändå visa er vad vi grillade senast. Ett litet foliepaket med sparris, hackade hasselnötter, paprika, riven parmesan, salt och peppar. Har för mig att foliepaketet låg en kvart på grillen och den blev krispig och god. Grymt gott, ni måste prova! Ikväll blir det spännande med Eurovision-final och vi ska både dippa grönsaker, äta ost och kex och så lite melon och ananas till det och ett glas rött.

Igår tog jag mig till gymmet och jag körde på rejält så hjärtat nästan hoppar ur bröstet känns det som. Roddmaskinen är ju en killer machine för hela kroppen verkligen. Benpressen ligger kvar på 105 kg ett tag till skulle jag tro. Men ökade på de maskiner där jag körde igenom magen. Otroligt skön känsla när man fått igång kroppen på det här viset. På morgonen tog jag en proteinshake och efter gymmet en god sallad från Picadeli och så lite gröt på rasten. Tog även en promenad i förrgår i det soliga vädret, man får ju passa på.

foliepaket med sparris

Foliepaket med sparris

Vill du veta mera om C9?

Detta populära smarta kickstart-program komplett med handbok, kosttillskott, kostråd och träning har hjälpt många till en ny livsstil. Få det bästa förutsättningarna. Tveka inte att investera i dig själv, hör av dig för mer information om C9 kickstart!