Djurprint och rensa i röran

Djurprint så som små diskreta fåglar, eller stora, som kryllar över plagget är något jag är svag för.

Rensa i röran är snart ett måste. Först och främst i garderoben. Även bland handväskorna såg jag, de är lite slitna och ganska trista nu. En helt ny garderob skulle inte heller vara så dumt egentligen men det får bli lite längre fram. Har ni också garderoben full med en massa annat bös som bara ligger? Jag har en förmåga att spara på vissa skokartonger, som jag sedan fyller med annat som jag kanske egentligen inte behöver spara. Det hänger också säsongsjackor och typ barnens dopklänning i en klädpåse där inne. Så ni må tro att det är trångt.

Djurprint fångar ögat

Kikat lite på linnen och ögonen fastnade direkt på ett så sött linne med fåglar på. Gillar skärningen i ryggen och fågelmotivet. Har lite noja på kläder med djurprint tror jag. Det är ett sånt plagg som man inte kan sluta tänka på, enligt mig.

Något annat som jag suktat efter ett tag är sneakers från New Balance, och en ny väska. Dessa föll mig i smaken. Verkar vara poppis med New Balance-sneakers nu. Har ingen aning om de är sköna eller bra på något vis. Men de ser onekligen bekväma ut.

Har ni ett par sneakers av märket New Balance? Och gillar ni djurprint på kläder som jag gör?

djurprint

Linne Yayoboc
Sneakers New Balance
Väska David Jones