Body toning som hemmabehandling

Body toning som hemmabehandling, vilken lyx! Bara ta fram när man vill ha lite spa-känsla i vardagen. Få lite egentid. Aloe Body Toning Kit är en behandling som hjälper din hud att bli fastare och spänstigare, och samtidigt kan den minska uppkomsten av celluliter.

Denna snygga svarta box innehåller ett välgörande body toning-kit. Utvalda örtextrakt och andra ämnen är dina hemliga vapen i kampen mot celluliter. Uppstramande, mjukgörande och vitaliserande för huden med välgörande blandning av örter. Det finns många orsaker till att man får celluliter ”apelsinhud”. Bidragande faktorer kan vara ohälsosam kost, hormonell obalans, höga halter av östrogen eller dålig cirkulation.

Behandling med plastfolie kan göras två eller tre gånger den första veckan för att sedan användas mer sällan de följande veckorna. Det är helt normalt om du känner dig törstig efter behandlingen, eftersom du har förlorat vatten. Drick rikligt med vatten, inte bara när du behandlar utan varje dag som ett led i en sund livsstil.

Gillar du hudvård så är detta för dig. Skäm bort dig själv med en hemmabehandling.

Aloe Body Toning Kit

aloe body toning kit

Välgörande body toning

Självklart har jag testat! Kommer absolut göra detta flera gånger. Boxen kan räcka till cirka 6-8 behandlingar. Men beror ju på hur rikligt du stryker på, och var på kroppen du använder det. Mage, lår och armar, eller enbart lår.

Jag och min assistent (läs tonårsdottern) inredde vår inglasade altan lite mysigt för att få lite spa-känsla.

Mitt resultat:
Totalt 4 cm, alltså 2 cm kring låren och 2 cm runt stussen. Det känns bra och jag fick mig en härlig egentid som är värt mycket. Jag har inte så jättemycket celluliter, så där har jag svårt att ha någon åsikt än. Men jag vet en vän till mig som berättade att hennes bristningar i huden inte var lika tydliga längre.

Hemmabehandling

Ja det är ju inte Tusse som ska få behandling, men dottern tyckte att han skulle ligga där en sekund. Body toning används på armar, lår och mage. Tog några förebilder och sedan bestämde jag mig för att prova på låren och stussen.

 1. Först rengör jag mig med Aloe Bath Gelée och skrubbar med loofahsvampen för att avlägsna döda hudceller. Den var riktigt skön att skrubba med och geléen doftar friskt och lite marint. Utvalda örtextrakt från murgröna, älgört, skogsklematis och åkerfräken samt extrakt från blåstång. Aloe vera som bas.aloebodytoningkit-002
 2. Skölj av och mät. Det gör man precis som man vill, det kan vara kul att se vad som händer, även om det inte sker underverk. Jag ritade små streck på huden så jag vet var jag ska mäta.

  Testa Aloe Body Toner dagen innan för att se om någon reaktion uppstår. Smörj in rikligt och massera och klappa huden där du skall göra behandlingen, i mitt fall lår och stuss, så att blodcirkulationen kommer igång. Tvätta händerna noga efteråt. Body toner är uppstramande och gör huden spänstig samt fuktighetsbevarande med kanelolja, spansk peppar och utvalda örter som murgröna, älgört, skogsklematis och åkerfräken. Dessutom ingår extrakt från tång och en bas av Aloe vera.  Lugnar, vårdar och hjälper till att släta ut huden.

 3. aloebodytoningkit-003 Linda in där du smort in med plastfolie som medföljer i kitet, två varv är helt okej. Lägg dig bekvämt i en timme med en varm filt över. Dottern serverade mig ett glas med isvatten och jordgubbar. Det är viktigt att dricka mycket under och efter en sådan behandling. Efter cirka 30 – 40 minuter började det kännas riktigt varmt om lår och stuss, en brännande varm känsla och det pirrade i huden. Det är helt normalt. När en timme gått är det dags att klippa bort plastfolien och smörja in den överblivna krämen om det finns kvar.
  Sedan tog jag mått igen och fotade efterbilder.
 4. Mellan dessa foliebehandlingar smörjer du in dig med Aloe Body Conditioning Creme över hela kroppen för att få len hud med härlig lyster. Du kan också använda den samtidigt med Aloe Body Toner, på den hud som du inte lindat med folie. Plastfolien ska bara användas på överarmar, buk och lår.

  En uppmjukande kräm som doftar kryddig kanel med utvalda örtextrakt och fuktighetsbevarande ämnen som allantoin, kollagen och elastin. Aloe vera som bas. Den är effektiv som massagekräm och kan också användas för att bearbeta huden på lår och höfter eller på andra ställen på kroppen där du inte kan använda plastfolien. Behandling med plastfolie kan göras 2 – 3 gånger den första veckan för att sedan användas mer sällan de följande veckorna.

  Observera!
  Använd inte Aloe Body Toning Kit om du är gravid eller nyligen opererats, eller om du har medicinska problem, t ex med hjärtat. Vet du om att du är allergisk är det bra att testa på en liten del av huden innan du använder produkten.

One thought on “Body toning som hemmabehandling

 1. Den där är superbra, J’s svägerska säljer de där produkterna. Älskar dem.

  Sv: Visst är den helt underbar, och så enkel att göra. Min mamma gjorde alltid den när det vankades kalas hemma.

Comments are closed.