Personlig utveckling och megagrattis

Personlig utveckling är något jag eftersträvar. Och jag har hittat det som driver mig framåt och hjälper mig hålla fokus. Men först!

Megagrattis till dig Pernilla för din nya position MANAGER!! Jag är otroligt imponerad över det suveräna jobb du gör och det fokus du har. Efter drygt ett års jobb nådde du ditt mål, även om det inte alltid flutit på så lätt. Du har jobbat målmedvetet, fokuserat och framför allt aldrig gett upp. Du är så proffsig och det är en fröjd att få arbeta med dig och ha dig som min handledare.

Igår blev du och maken firade på Djurgårdsbrunns värdshus och åt brunch med Jeanette Magnusson, som dessutom är en stark stöttepelare för oss alla samt största ledaren i Skandinavien.

Personlig utveckling, fokus och delmål

Jag är glad att jag har dig som guidar mig och svarar på alla mina tusen frågor, och det är alltid roligt när vi kan träffas på inspirationsdagar och utbildningar. Jag känner att jag får personlig utveckling som för mig framåt, och jag blir mer och mer trygg i mig själv för varje litet steg jag tar. Det är en stor anledning till att jag blev nyfiken på det här direkthandelsföretaget, samt att produkterna är fantastiska och hjälper många.

Du inspirerar mig! Jag har också mål, både stora och små. Jag tycker det är viktigt att även ha små delmål för att få känna att man tar sig framåt även när det är svårt.

Till sist. Ni är guld värda Pernilla och Jeanette!

personlig utveckling

Grattis Pernilla!

 

 

2 thoughts on “Personlig utveckling och megagrattis

Comments are closed.