Aloe MSM Gel djupgående massagegel

Aloe MSM Gel är en doftfri djupgående massagegel med lugnande, stärkande och uppfriskande egenskaper för trötta muskler, sener, leder, bindväv och så mycket mer. Den appliceras generöst på huden och masseras in. Aloe MSM Gel kombinerar Aloe Vera och MSM (organisk svavelförening), ihop med olika örtextrakt tea tree olja, rosmarin, mjölon och pilbark. Den här är perfekt för min dotter när hon har växtvärk i benen och inte kan somna. Efter att hon smörjt in benet så kan hon somna bums. Hon säger själv att den ”kyler skönt och lindrar värken”. Denna värmer alltså inte som Heatlotion gör.

Men den är inte enbart en massagegel. Den här kan även användas i ansiktet. Har du en bland- till fet hy är den perfekt. Svavelföreningen MSM som finns naturligt i nästan alla kroppens celler men försvinner med åldern är effektivt mot acne t.ex.

Läs mer om MSM Gel hos Sanna och hur hon har blivit hjälpt av den:http://dreamspo.se/egenvard-mot-smarta-23617945

Aloe MSM Gel är bästis med Aloe Heat Lotion

Aloe Heat värmer trötta muskler, skönt vid mensvärk, har du kalla fötter smörj in och sov med sockor. Svettiga tonårsskor? Gnid in och de doftar mint. Tillsammans stärker de varandra och ger ömma muskler en skön känsla hela vägen ner på djupet. Börja att massera in Aloe MSM Gel, och avsluta med Aloe Heat Lotion.

Aloe MSM Gel