Flow och snöflingor

God fortsättning på nya året! Snön föll ju så nyårskänslan kom, men jag var inte så där jätteuppåt den där dagen. Det är lite tråkigt nu eftersom min dator fått ett diskfel och alla mina program jag brukar använda finns inte kvar i datorn. Allt blir bara fel och blir lite blockerad känner jag, mitt flow är borta och jag måste hitta tillbaka och det snabbt. Ibland har man sina ups and downs men nu känns det lite bättre.

Nyårsafton blev lugnt med hemmamys, oxfilé med svampsås, sparris med bacon och lite ugnsrostad potatis som i så många andra hushåll. Men gott är det!,.. och lite raketer vid tolvslaget. Sonen var med kompisar. Inga foton att visa förutom lite fyrverkerier på Instagram. Istället bjuder jag på ett par till från vår julafton.

Lite julglädje

Nu kan jag alltså inte redigera mina foton som jag brukar, så det får bli collage i PhotoScape eller foton från Instagram i ungefär en vecka framåt. Sedan kanske jag har fått min dator fixad. Tusse blir extra busig av snön, springer ut och in och släpar med sig små blöta snöbollar in med sin fluffiga päls.

Hoppas ni haft en härlig nyårsafton och får lite ledigt precis som jag får nu. Jobbade extra idag, fyra timmar helt okej, men nu ser jag fram mot lite ledigt innan nästa torsdag.

Tusse sötnöt

One thought on “Flow och snöflingor

  1. Vad tråkigt att datorn inte funkar, hoppas det löser sig snart. Vill önska dig en God fortsättning på 2016, kram

Comments are closed.